Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Με την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού πλέον ο ΑΟΦ

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες διαδικασίες και ανήκει πλέον στα σωματεία, που έχουν λάβει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στ’ αθλήματα που δραστηριοποιείται, το ποδόσφαιρο και τον στίβο.
Η απόλυτη εναρμόνιση της λειτουργίας του Συλλόγου με την αθλητική νομοθεσία αποτελούσε πρώτιστο στόχο μας. Και τούτο διότι η εφαρμογή της νομοθεσίας εξασφαλίζει τη συμμετοχή των αθλητών μας σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.
Απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια και καθημερινή ενασχόληση, ώστε να συγκεντρωθούν τ’ απαραίτητα δικαιολογητικά και να πληρούνται στο έπακρο όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από τον νέο, αθλητικό νόμο.
Η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση εξασφαλίζει την Αναγνώριση του Συλλόγου μας από τις Οικείες Ενώσεις, Ομοσπονδίες και την Πολιτεία, τη δυνατότητα κρατικών επιχορηγήσεων καθώς και τη συμμετοχή στα Πρωταθλήματα της Οικείας Ένωσης και Ομοσπονδίας ως ενεργό Σωματείο. Ιδίως για τους αθλητές και τις αθλήτριες λειτουργεί ως πρόσθετο πλεονέκτημα, καθώς τους παρέχει περισσότερες ευκαιρίες γι’ αθλητική πρόοδο.
Για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη χαρά που η δράση μας συνεχίζεται ακόμη και μέσα στις τρέχουσες, αντίξοες από την πανδημία συνθήκες, προς όφελος του ΑΟΦ. Ευχόμαστε να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους όλοι μας, υγιείς και δυνατοί, με στόχο την άμιλλα του Αθλητισμού και την ανάδειξη της Άνδρου μέσα από τις διακρίσεις του ΑΟΦ.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ

ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!