Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Με το πιστοποιητικό διάκρισης TRIPADVISOR για το 2015 βραβεύτηκε το Μουσείο Ελιάς Κυκλάδων

Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ TRIPADVISOR ΓΙΑ ΤΟ 2015

Αναγνωρίστηκε ως ΠΡΩΤΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, σύμφωνα με τις κριτικές των ταξιδιωτών στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο του κόσμου.

Το βραβείο, που απονέμεται για πέμπτη χρονιά φέτος, απονέμεται μόνο σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες στο TripAdvisor.

Στους νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται μουσεία, καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη και προσφέρουν με συνέπεια μια ανώτερη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Για την επιλογή των νικητών του Πιστοποιητικού Διάκρισης, το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό αλγόριθμο, ο οποίος λαμβάνει υπόψη την ποιότητα, την ποσότητα και την ημερομηνία δημοσίευσης των κριτικών και των γνωμών που υποβλήθηκαν από ταξιδιώτες στο TripAdvisor μέσα σε περίοδο 12 μηνών, καθώς και την παρουσία και κατάταξη της επιχείρησης στον Δείκτη Δημοτικότητας του ιστότοπου.

Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τεσσάρων από πέντε κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες. Η βράβευση με Πιστοποιητικό Διάκρισης από το TripAdvisor μας κάνει πραγματικά πολύ περήφανους στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας που αφιέρωσαν χρόνο για να γράψουν κριτική στο TripAdvisor.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από την εκτίμηση των επισκεπτών του μουσείου. Καθώς το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor βασίζεται στις κριτικές των επισκεπτών, η διάκριση αυτή αποτελεί μια εντυπωσιακή ψήφο εμπιστοσύνης στο μουσείο μας και στη συνεχή μας δέσμευση να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας και ξενάγησης των επισκεπτών του μουσείου.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!