Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Με τον Αν. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νάξου

unnamed (2)

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συναντήθηκε σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου και τους βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μανιό, Νίκο Συρμαλένιο και Αντώνη Συρίγο. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Νίκος Στουπής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, έθεσε δυο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή και άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, το έργο κατασκευής του Φράγματος Τσικαλαριού και το ζήτημα του ΚΕΓΕ. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Νάξου ζήτησε τη συνδρομή της ηγεσίας του Υπουργείου για την επίσπευση των διαδικασιών υλοποίησης του Φράγματος, καθώς και τη συνδρομή του αναφορικά με την παραχώρηση του ΚΕΓΕ στο Δήμο. Επίσης, συζητήθηκε η αναγκαιότητα αξιοποίησης και επαναχρησιμοποίησης του νερού από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) για αρδευτικούς σκοπούς, συμβάλλοντας έτσι στη βιώσιμη διαχείριση των υδατικών πόρων. Τέλος, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής έθεσαν και άλλα ζητήματα που αφορούν στους κτηνοτρόφους της Νάξου, τα οποία όμως θα συζητηθούν στην αυριανή συνάντηση του Υπουργού στο Φιλώτι. Ο Αναπληρωτής Υπουργός δεσμεύθηκε να εξετάσει τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση και ανανέωσε το ραντεβού του με τον Δήμαρχο για το επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Αργύρης Ανεβλαβής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και της Επιτροπής Πρωτογενούς Τομέα Νίκος Σέργης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Βαρθακοκοίλης.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!