Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Με τον Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας κ. Δημάκη συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου κ. Καπάκης

55719303_2386574981360784_447423652510564352_n

Για το πολύ σοβαρό θέμα των φερόμενων ως δημοσίων κτημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου και του Αγίου Πέτρου λόγω της λειτουργίας των μεταλλείων το 19ο αιώνα επισκέφθηκε ο Γιάννης Καπάκης μαζί με τη Ραλλού Κούση το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, Θανάση Δημάκη.
Πρόκειται για διαχρονικό και πολύπλοκο πρόβλημα που απασχολεί πάρα πολλές περιοχές της χώρας και κυρίως αρκετά νησιά, το οποίο καμία κυβέρνηση δεν είχε τολμήσει να αγγίξει μέχρι τώρα.
Όπως μας διαβεβαίωσε ο κος Δημάκης, βρίσκεται σε επεξεργασία ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, η οποία θα επιλύει το πρόβλημα σε όσα ακίνητα βρίσκονται εντός οικισμών. Η ΡΎΘΜΙΣΗ αυτή αναμένεται να εισαχθεί στη Βουλή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Για τα υπόλοιπα που αφορούν τα εκτός οικισμών, το ζήτημα είναι ακόμη πιο δύσκολο, ωστόσο μελετάται από την αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου το συντομότερο να υπάρξει λύση και να αποδοθούν εξ ολοκλήρου οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους.
Η δημοτική παράταξη «Άνδρος της Ζωής μας» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα κρατά ενήμερους τους ενδιαφερομένους για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!