Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

zan_1

Με τον Γενικό Γραμματέα αρμόδιο για θέματα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κορκολή είχε χθες συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Επίσης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο για την εκτέλεση του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων των Περιφερειών για το 2016, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

zan_2

Αντικείμενο της συνάντησης με τον Γενικό Γραμματέα ήταν το αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την συνέχιση του ειδικού προγράμματος ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και στην τρέχουσα νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, που υπάρχει (ΣΑΕΠ 767), έτσι ώστε να συνεχισθεί απρόσκοπτα η ένταξη νέων αναπτυξιακών έργων που αφορούν τα νησιά μας.

zan_3

Επίσης ο κ. Ζαννετίδης συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Προγραμματισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Αντώνη Λούβαρη, είχε συναντήσεις με τον Γενικό Διευθυντή κο Π. Λαμπρινό και υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου, παρόντος του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη.

zan_4

Τόσο ο Γενικός Γραμματέας όσο και όλα τα στελέχη του Υπουργείου έδειξαν διάθεση κατανόησης και συνεργασίας και αναμένεται από πλευράς τους η ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος.

Το αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στήριξε με την παρουσία του στο Υπουργείο και ο κ. Δ. Γάκης.

zan_5

Ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων κ. Πασχάλη Συρίγο και συζήτησαν προτάσεις της Ομοσπονδίας που αφορούν τα νησιά αυτά.

zan_6

Τέλος στις 19 και 20 Μαρτίου, εκτός από την παρουσία του στην έκθεση FOODEXPO στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, ο κ. Ζαννετίδης παρέστη σε όλες τις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών Πειραιώς που γιόρτασαν την 68η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα. Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 παρακολούθησε την εκδήλωση στον ΟΛΠ μεταφέροντας και τον χαιρετισμό του απουσιάζοντα στο εξωτερικό Περιφερειάρχη. Την Κυριακή της Ορθοδοξίας 20 Μαρτίου 2016 παρέστη στην δοξολογία που τελέστηκε στον Άγιο Γεώργιο στην πλατεία Καρύτση και κατέθεσε στεφάνι για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!