Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Mε τον Σύμβουλο Διοίκησης & Πρόξενο της Πρεσβείας του Καναδά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς

canada consul2

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τον Σύμβουλο Διοίκησης & Πρόξενο της Πρεσβείας του Καναδά κ. Στίβεν Ελ Αζαμπ και την Ανώτατη Προξενική Υπάλληλο κα. Ευφροσύνη Καλογεράκη.

Σε πολύ καλό κλίμα ο Πρόξενος του Καναδά ενημέρωσε το Δήμαρχο μεταξύ άλλων για τις επαφές που πραγματοποίησε με την  ελληνοκαναδική κοινότητα της Μυκόνου, το προφίλ των Καναδών τουριστών που επισκέπτονται τη Μύκονο, καθώς και εξέφρασε το άμεσο ενδιαφέρον του κατόπιν προτροπής του Δημάρχου να επισκεφθεί νησί της Δήλου. Επίσης, ανέφερε πως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του είναι η συνδρομή υπηκόων του Καναδά, όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα με κλοπές κλπ.

Ο Δήμαρχος  Μυκόνου του κατέστησε σαφές, πως η Μύκονος και η Δήλος αποτελούν ασφαλή προορισμό για τους τουρίστες και ότι πρόκειται για  έναν ιδανικό προορισμό για τους Καναδούς πολίτες τόσο για λόγους αναψυχής όσο και για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

Τέλος, συμφωνήθηκε να προβούν σε πολιτιστικές δράσεις από κοινού με την συνδρομή των διπλωματικών αρχών του Καναδά. .

Στην συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νικόλας Γκέλος.

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!