Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Μέχρι 6 Δεκεμβρίου η κατάθεση προτάσεων: Σκυτάλη στους Φορείς για το Χωροταξικό από τον Έπαρχο Άνδρου κ. Λοτσάρη

PicMonkey Collage

Τη σκυτάλη στους φορείς δίνει ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό του νησιού, προτρέποντάς τους να καταθέσουν τις απόψεις τους, τις οποίες θα επεξεργαστεί ομάδα εργασίας που θα συσταθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένου σε δεύτερη φάση να κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση στον μελετητή και στο ΥΠΕΚΑ. 

Να υπενθυμίσουμε ότι από τον περασμένο μήνα ο Έπαρχος Άνδρου άνοιξε τον «φάκελο» χωροταξικό πραγματοποιώντας δημόσιες συγκεντρώσεις με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών, με κύριο στόχο να δώσει βήμα και λόγο, ώστε οι Ανδριώτες να αποφασίσουν για την ανάπτυξη του τόπου,  να σχεδιάσουν από κοινού την αντιμετώπιση των αναγκών και να θέσουν  προτεραιότητες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λοτσάρη έχει ως εξής: 

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Περράκη εκδήλωση για  την ενημέρωση,  μέσα στο πλαίσιο εκπόνησης του Β1 σταδίου της μελέτης «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», στο κομμάτι που αφορά την Άνδρο και την Τήνο.

Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε  θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μας και παρευρεθήκατε. Κάποιοι από εσάς αφιέρωσαν όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα, ταξιδεύοντας είτε από Αθήνα είτε από Τήνο, προκειμένου να λάβουν τις σωστές κατευθύνσεις τόσο από τους Μελετητές (κο Τσεκούρα & κα Τσούτσου) όσο και από την Επιβλέπουσα Υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ (κο Ράμμο & κα Ραμπαβίλα) και να έχουν μια εμπεριστατωμένη αντίληψη για το τι σημαίνει Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού  και τις επιπτώσεις που θα έχει για το μέλλον του τόπου μας.

Αυτή η συμμετοχή σας δείχνει ότι πλέον δεν αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για τη ζωή μας και την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά  εμείς οι ίδιοι να σχεδιάσουμε την αντιμετώπιση των αναγκών μας και των προτεραιοτήτων μας.

Για να γίνει όμως πραγματικά εποικοδομητική και ουσιαστική αυτή η δουλειά που ξεκινήσαμε, θα θέλαμε να μετέχετε όλοι ενεργά  καταθέτοντας  τις απόψεις σας, προκειμένου να τις επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας που θα συσταθεί, ώστε στην συνέχεια ως ολοκληρωμένη πρόταση να αποσταλλούν στον μελετητή και στο ΥΠΕΚΑ.

Τόσο για την δήλωση συμμετοχή στην ομάδα εργασίας , όσο και για την κατάθεση των απόψεων σας μπορείτε να μας στείλετε  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην  διεύθυνση  xwrotaksikoandroy@gmail.com

Επειδή το χρονικό περιθώριο που έχουμε προκειμένου να συγκροτηθεί η πρόταση μας είναι ελάχιστο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε ώστε να στείλετε το συντομότερο δυνατόν τις θέσεις και απόψεις σας , με καταλυτική ημερομηνία την Κυριακή 6/12/15.

Σημαντικό ρόλο για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης έπαιξαν οι Μηχανικοί της Άνδρου καθώς και οι χορηγοί μας που είναι: το Ξενοδοχείο Περράκη, οι εταιρείες Fast Ferries  &  Golden Star Ferries ,το Ζαχαροπλαστείο Λάσκαρη και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Τους ευχαριστούμε θερμά.                                                                    

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!