Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Μέτρα Λειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου Γαυρίου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ
Γαύριο Άνδρος 845 01
Τηλ. 22820 71 550
Email: dteloni@gmail.com

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ατ΄ εφαρμογή των διατάξεων της απόφασης υπ΄ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26805 (ΦΕΚ 1586Β΄/1920), με την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού απαγόρευσης λειτουργίας, το Υποθηκοφυλακείο Γαυρίου της Άνδρου από 28 Απριλίου 2020, επαναλειτουργεί κανονικά.

Μέτρα προφύλαξης των ευρισκομένων εις τον χώρο του καταστήματος, από τη διασπορά του ιού:

1). Οι πολίτες θα εισέρχονται στην Υπηρεσία ανά ένας, εφοδιασμένοι με μάσκα προφύλαξης απαραίτητα και αφού χρησιμοποιήσουν πριν την είσοδό τους αντισηπτικό, για κατάθεση αιτήσεων και έκδοση πιστοποιητικών.
Οι υπόλοιποι θα περιμένουν τη σειρά τους ΕΚΤΟΣ γραφείου.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και διαπληκτισμών, θα δεχόμεθα κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής συνεννόησης με την Υπηρεσία μας, η υποβολή των αιτήσεων να γίνεται και με courier ή ταχυδρομικά (ΟΧΙ συστημένο) και καταβολή του κόστους με τραπεζική επιταγή εις διαταγήν Υποθηκοφυλακείου Γαυρίου για τα ποσά άνω των 500,οο €, ή ταχυδρομική επιταγή ή μετρητά κατά περίπτωση.
Η αποστολή των πιστοποιητικών θα γίνεται με courier με έξοδα του παραλήπτη, στη διεύθυνση που μας όρισε.

2). Οι Συμβολαιογράφοι κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής συνεννόησης και ραντεβού, θα προσέρχονται για κατάθεση πράξεων για καταχώριση φέροντες μάσκα προφύλαξης ή θα τα αποστέλουν με courier ή ταχυδρομικά και πληρωμή με μετρητά, ή με ταχυδρομική επιταγή ή με τραπεζική επιταγή εις διαταγήν Υποθηκοφυλακείου Γαυρίου για ποσά άνω των 500,οο€.

3). Οι Δικηγόροι, Μηχανικοί και Δικ.Επιμελητές, εφ´ όσον πρόκειται για διενέργεια ελέγχου ή παραγγελία ή παραλαβή πιστοποιητικού κατά περίπτωση, θα εισέρχονται ανά δύο (2) μόνο, υποχρεωτικά με τις μάσκες τους προφύλαξης και αφού χρησιμοποιήσουν αντισηπτικό και γάντια μιας χρήσεως, όποτε το τελευταίο τούτο (γάντια μιας χρήσεως) κρίνεται αναγκαίο. Αν απαιτηθεί καταβολή χρημάτων, αυτή θα γίνεται με έναν από τους παραπάνω τρόπους. Παρακαλούμε να έχει προηγηθεί ραντεβού, για την αποφυγή συνωστισμού, αναμονής και ταλαιπωρίας.

– Όλοι οι ευρισκόμενοι μέσα στην Υπηρεσία, θα τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους και μεταξύ αυτών και των εργαζομένων.

-Παρακαλούμε την αποφυγή προσέλευσης στην Υπηρεσία, συνανθρώπων μας με συμπτώματα ίωσης.

-Στον χώρο της Υπηρεσίας θα διατίθεται αντισηπτικό υγρό για χρήση από το κοινό, πριν από κάθε συναλλαγή.

-Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης όλων με τα παραπάνω, θα υποχρεωθούμε να καταργήσουμε την φυσική παρουσία των συναλλασσομένων.

-Τα μέτρα προστασίας θα διατηρηθούν σε ισχύ για όσο διάστημα κριθεί τούτο απαραίτητο, από τις αρμόδιες Αρχές.

-Παρακαλούμε όλους να αποφεύγουν την προσέλευση και κατάθεση αιτήσεων ή πράξεων που δεν επείγουν.

Η ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΑΥΡΙΟΥ
Δέσποινα Τελώνη

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!