Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Μια οφειλόμενη απάντηση στον Δημήτρη Λοτσαρη Δήμαρχο Ανδρου για τα ψευτοδιλήμματα που βάζει

antonoglou

Του Αντώνη Αντώνογλου, Δημοτικού Συμβούλου Άνδρου

Με έκπληξη διάβασα κύριε δήμαρχε την απαντητική σας επιστολή προς τον Πρόεδρο Γαυρίου , Νίκο Χέλμη να κάνετε αναφορά στο πρόσωπό μου. Από πότε η αλήθεια είναι προσβλητική και απαξιωτική. Έχετε την τόλμη να μεταφέρετε ολόκληρη την αλήθεια στον ανδριώτικο  λαό;  Προσωπική επίθεση και χαρακτηρισμοί οι οποίοι είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση με τη φιλοσοφία μου  και την προσπάθεια αντιμετώπισης ενός σημαντικού για την τοπική κοινωνία και οικονομία θέματος.

Στην οικονομική επιτροπή, που παραβρέθηκα επισήμανα λάθη στην αναμόρφωση προϋπολογισμού, απορίες και προτάσεις. Η θέση μου ήταν και είναι, και βέβαια να πληρωθεί η μελέτη ύδρευσης του Κάτω Άγιου Πέτρου, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη αλλά η πληρωμή της θα μπορούσε να γίνει από άλλο κονδύλι, όπως σας επισημάναμε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και όχι από την αφαίρεση χρημάτων από την χρηματοδότηση ύδρευσης του Γαυρίου.

Προσωπικές επιθέσεις και εμπάθειες δεν έχω με κανέναν! Έχω αποδείξει τόσο με την εθελοντική μου δράση όσο και με τη συνεισφορά μου στα κοινά, από τα οποία ουδέποτε είχα ή έχω κάποιο προσωπικό όφελος ή οικονομική ανταμοιβή, ότι πράττω σκεπτόμενος το καλό του τόπου που ζω εδώ με την οικογένειά μου. 

Οι τελευταίες δηλώσεις του Δημάρχου Άνδρου ξεκαθαρίζουν ότι ουδέποτε υπήρξε παραγωγική και εποικοδομητική συνεργασία. Με τα γεγονότα να αποδεικνύουν για την υφιστάμενη Δημοτική αρχή όχι μόνο έλλειψη στόχευσης σύμπραξης αλλά ανταγωνιστικές πολιτικές και πρακτικές.

Το έχω δηλώσει εξαρχής ότι θα ενεργήσω για το καλό του νησιού και κυρίως του τόπου που κατοικώ και αγαπώ.

Δεν θα ικανοποιήσω και δεν θα προβάλλω το λάθος σαν σωστό, το άδικο σαν δίκαιο και το συμφέρον του ενός σαν συμφέρον των πολλών.

Είναι υποχρέωση πλέον να τοποθετηθεί ο πρόεδρος του Γαυρίου Χέλμης Νίκος για την ανάδειξη της αλήθειας, κατά πόσο η αντιπολίτευση έπαιξε ρόλο στην επιστολή του;

Εύχομαι το <<ατυχές>> αυτό περιστατικό να μην επαναληφτεί.

Ο τόπος στο νέο ξεκίνημα του Δήμου, μας έχει ανάγκη όλους.

Αντώνης Αντώνογλου Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου, «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!