Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Μηδενική ανοχή από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε κάθε είδους αυθαιρεσία, που πλήττει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς

leondaritis

Οριστική σφράγιση βιομηχανικής επιχείρησης που λειτουργούσε παράνομα στη Σαντορίνη

Αυστηρό μήνυμα μηδενικής ανοχής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  απέναντι σε φαινόμενα αυθαιρεσίας, στέλνει ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος υπέγραψε απόφαση οριστικής  σφράγισης βιομηχανικής επιχείρησης στη Σαντορίνη, που λειτουργούσε χωρίς καμία αδειοδότηση από αρμόδια υπηρεσία.

Ο κ. Λεονταρίτης, σε δήλωσή του επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πράττει στο ακέραιο το καθήκον της προκειμένου να διασφαλίσει περιβάλλον νομιμότητας, ισονομίας  και υγιούς ανταγωνισμού των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα νησιά.

«Παραβατικές συμπεριφορές, από όπου κι αν προέρχονται δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές. Σε μια περίοδο που τα νησιά μας βάλλονται πανταχόθεν και η οικονομία τους δοκιμάζεται σκληρά, επιβάλλεται να εκλείψουν λογικές που εξυπηρετούν αποκλειστικά προσωπικά συμφέροντα και αγνοούν το κοινό καλό και το συλλογικό όφελος, σε βάρος, τελικά, ολόκληρης της νησιωτικής κοινωνίας» επεσήμανε ο κ. Λεονταρίτης και πρόσθεσε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν εντατικά και με αυστηρότητα, με στόχο την πάταξη φαινομένων ασυδοσίας στην λειτουργία της αγοράς και στην μη τήρηση των κανόνων που πρέπει να διέπουν την λειτουργία της. 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!