Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Μήνυμα Δημάρχου Άνδρου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

61929174_1086693308207530_282838053301518336_o

Ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η δοκιμασία των εξετάσεων ξεκίνησε χθες (06/06) και συνεχίστηκε σήμερα, 7 Ιουνίου, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας για τα Επαγγελματικά και τα Γενικά Λύκεια, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Άνδρου:

«Εύχομαι καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές και καλή δύναμη στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που υποστηρίζουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι ένας δρόμος αντοχής, ένας “μαραθώνιος”, που θα σας οδηγήσει στην εκπλήρωση των προσωπικών στόχων και των ονείρων σας. Η δοκιμασία αυτή δεν είναι εύκολη και θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με καθαρή σκέψη και ηρεμία, με ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Χρειάστηκε να αφιερώσετε πολύ χρόνο και απαιτήθηκε κόπος και θυσίες για να φτάσετε μέχρι εδώ σήμερα. Σε αυτήν τη διαδρομή είχατε συνοδοιπόρους τους γονείς και τους δασκάλους σας, οι οποίοι σας πρόσφεραν τα εφόδια, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και σας βοήθησαν να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν αποτελούν τη μόνη οδό για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία, ώστε εσείς οι νέοι να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η μάθηση είναι μια αέναη διαδικασία και η δίψα για γνώση δε σταματάει ποτέ, γι’ αυτό και αξίζει να συνεχίσετε να προσπαθείτε!

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να θυμάστε ότι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην πορεία της ζωής σας είναι πολλές. Πραγματικός νικητής είναι εκείνος που αδιάλειπτα μοχθεί και προσπαθεί για το καλύτερο.

Ο Δήμαρχος Άνδρου
Θεοδόσης Σουσούδης»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!