Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Μήνυμα Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για την Εθνική Εορτή της Επετείου του ΟΧΙ

3089NEWS5-thumb-large

Tα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940, o Ιωάννης Μεταξάς στεκούμενος απέναντι στην φασιστική επιθετικότητα, με μία μόνο λέξη, εκπροσώπησε και εξέφρασε όλο το ελληνικό έθνος. Την μία μόνο λέξη που οι Έλληνες στρατιώτες στην συνέχεια έκαναν λάβαρο νίκης στα βουνά της Ηπείρου κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες.
Σήμερα, σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, που το ελληνικό έθνος δοκιμάζεται για ακόμη μία φορά, βιώνοντας ακραίες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, ο εορτασμός της εθνικής μας επετείου οφείλει να μας βρει ενωμένους.
Ενωμένους απέναντι σε όλα όσα πλήγωσαν και ταπείνωσαν την κοινωνία μας. Ενωμένους απέναντι στην αδράνεια, στις μικροπολιτικές, στις στρεβλώσεις. Ενωμένους σαν μια γροθιά για να κερδίσουμε ξανά την περηφάνια μας, για να σταθούμε στα πόδια μας και όπως οι ένδοξοι πρόγονοί μας να πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ σε όλα όσα μας κρατούν μακριά από την ανόρθωση και την ευημερία της Ελλάδας μας. Με αυτόν τον τρόπο θα τιμήσουμε ουσιαστικά και όλους όσους έπεσαν υπέρ τιμής και πατρίδος για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα την ελευθερία μας.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!