Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Μήνυμα για την Πρωτομαγιά του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων

Αγαπητοί εργαζόμενοι συμπολίτες,

Στη νέα δυσάρεστη εποχή που ζούμε, την εποχή της πανδημίας του νέου κορονοϊού, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε σε ειδικούς κανόνες διαβίωσης και συμπεριφοράς, ώστε να διασφαλίσουμε την υγεία των οικογενειών μας, αλλά και του κοινωνικού συνόλου.

Όλα όμως αυτά τα περιοριστικά μέτρα και το κλείσιμο των επιχειρήσεων για τόσο μεγάλο διάστημα, απειλούν να διαλύσουν οικονομικά όλους μας αλλά και την ίδια τη Χώρα μας.

Επειδή η επιστροφή στην πριν τον κορονοϊό εποχή, ίσως καθυστερήσει αρκετά, ως Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων, όντας σε πλήρη ανησυχία και επαγρύπνηση, μελετώντας όλους τους δυνατούς τρόπους προστασίας και στήριξης των μελών μας, ενώνω τη φωνή μου με την φωνή αγωνίας των εργατών και υπαλλήλων της Σύρου. Ενώνω τη φωνή μου με τις φωνές όλων των κατοίκων του νομού Κυκλάδων και φωνάζω, πως η επαγρύπνηση πρέπει να είναι συνεχής και διαρκής.

Οι εξελίξεις θα είναι πολύ δύσκολες. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε σχολαστικά τα προτεινόμενα μέτρα και να προσέχουμε την υγεία μας διατηρώντας ταυτόχρονα τις εργασίες μας που είναι πηγή της οικονομικής μας ζωής.

Αγαπητοί εργαζόμενοι συμπολίτες, όπως σε κάθε τόπο, έτσι και εδώ στο όμορφο νησί μας υπάρχουν άνθρωποι σοφοί, που τους προίκισε ο Θεός να σκέφτονται καλύτερα απ” όλους μας. Ως Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά τους αγαπητούς και σοφούς συμπολίτες του τόπου μας κ.κ. Χρυσαφίδη Παύλο, Καραγιαννίδη Κλέαρχο, Ζολώτα Στράτο, Βορίση Μανώλη, Γουσγουνέλη Κώστα και τους λοιπούς ολίγους αυτού του επιπέδου, η προσοχή τους για την υγεία τους να είναι υπέρμετρη. Κανείς υγιής ανθρώπινος νους δεν μπορεί να φανταστεί την επόμενη μέρα χωρίς τις πολύτιμες και χρήσιμες συμβουλές τους μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, για το πως μπορούμε να φτάσουμε στην κανονικότητα και το πως θα επιτευχθεί η δημιουργία και η επανεκκίνηση της οικονομίας του Νησιού μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Μάρκος Βουτσίνος

Πρόεδρος Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!