Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα της Τήνου κατά των ανεμογεννητριών από Ανδριώτες Αιρετούς

Μηνύματα συμπαράστασης στον Τηνιακό λαό και τον αγώνα που δίνει απέναντι στις ανεμογεννήτριες απέστειλαν οι επικεφαλής των συνδυασμών «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες» κ. Θεοδόσης Σουσούδης και «Άνδρος της Ζωής μας» κ. Γιάννης Καπάκης.

Δήλωση συμπαράστασης στον αγώνα που δίνει η Τήνος.

Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα που δίνει σύσσωμη η Τήνος για το θέμα των ανεμογεννητριών και ενώνουμε τη φωνή μας ζητώντας από την κυβέρνηση να επανεξετάσει το θέμα από μηδενική βάση, παγώνοντας ταυτόχρονα όσες άδειες έχουν δοθεί μέχρι τώρα.

Για τον συνδυασμό » Άνδρος Νέοι Ορίζοντες»
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Άνδρου

Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

……………………………………….

Επιστολή συμπαράστασης στο Δήμαρχο και τα μέλη του Δ.Σ. του δήμου Τήνου απέστειλε η Δημοτική Παράταξη «Άνδρος της Ζωής μας», εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στον δίκαιο αγώνα που δίνουν. Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς:

Δήμαρχο Τήνου και

Μέλη του ΔΣ του δήμου Τήνου

ΘΕΜΑ: Μήνυμα συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο Τηνιακό λαό.

Άνδρος, 22 Ιανουαρίου 2020

«Η δημοτική παράταξη «Άνδρος της Ζωής μας»  δηλώνει την έμπρακτη υποστήριξη της τόσο προς τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου,  όσο και προς τους αγωνιζόμενους κατοίκους του νησιού, για την  προσπάθεια τους να αποτρέψουν την αλλοίωση και καταστροφή του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος της Τήνου. 

Όλοι συμφωνούμε ότι κύριο λόγο σε οποιαδήποτε επένδυση θα πρέπει να έχουν πρώτα από όλα οι τοπικές κοινωνίες, οι οποίες άλλωστε έχουν κάθε λόγο και συμφέρον να συμβάλουν στην επίτευξη κάθε εθνικού στόχου, προστατεύοντας, ωστόσο, παράλληλα την πολιτισμική και περιβαλλοντική ταυτότητα του νησιού τους και τα οικονομικά συμφέροντα των κατοίκων τους.

Καλή δύναμη, καλό αγώνα σε όλους μας».

Για την Άνδρο της Ζωής μας

Γιάννης Καπάκης

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης δήμου Άνδρου.

Διαδώστε!

2 Σχόλια

  1. Μπράβο!

    Επιτέλους η Άνδρος να πάρει θεση, οι αιρετοί να αναλάβουν την ευθύνη της τοποθέτησής τους στα σοβαρά θέματα και να αποκαλυφθεί ποιος στηρίζει την Άνδρο και ποιος τα επιχειρηματικά συμφέροντα που μπροστά στο κέρδος τους δεν υπολογίζουν το μέλλον του τόπου.

    Reply
  2. Πάρτυ γνωριμίας

    Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος προσκαλεί σε συνάντηση τους αεριτζηδες-επενδυτες να μας μιλήσουν για τα ωφέλη των ΑΠΕ, που εμείς οι κακοί τις κακολογουμε. Για την Τήνο δεν άκουσε τίποτα, όπως και το γνωστό φερέφωνο δεν έμαθε το παραμικρό για αυτό σώπασαν όλοι τους ΕΝΟΧΑ. Ένα ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στην θέση τους.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!