Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Μνημείο μικροκομματισμού και φαυλότητας οι ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής για το κλειστό Γαυρίου

νεοι οριζοντες androsfilm

Παρέμβαση συνδυασμού «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες» για το κλειστό Γαυρίου

Η φαυλότητα και οι παλιές «καλές» συνήθειες δεν ξεχνιούνται, εκ του » ο γάιδαρος περπατησιά δεν αλλάζει.», όπως λέει ο σοφός λαός μας.

Η δημοτική μας παράταξη, ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ήταν απολύτως βέβαιη από την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών ότι, η υπό τους Λοτσάρη και Γιαννίση νέα δημοτική αρχή θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να απαξιώσει και να «καπελώσει» το δικό μας έργο. Ποτέ δεν φανταζόμασταν όμως, ότι θα έφταναν στο σημείο να βάλουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα της Άνδρου και της νεολαίας του νησιού μας, προσπαθώντας να ακυρώσουν έργα και προσπάθειες μιας δημοτικής αρχής.

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής σχετικά με την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο Γαύριο, που προσπαθεί να ακυρώσει όλη την προσπάθεια, αποτελούν μνημείο μικροκομματισμού και φαυλότητας. Ενέπλεξαν υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών οι οποίοι ήταν αρμόδιοι μόνο για να ενημερώσουν αν εκείνη τη χρονική στιγμή υπήρχε πρόταση για χρηματοδότηση από το Φιλόδημο συγμεκριμένων έργων. Και μάλιστα όχι με τη διαδικασία εγγράφων αλλά μέσω προσωπικών συναντήσεων. Ένα έργο, που έχει αξιολογηθεί θετικά και εντάσσεται σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μετά από απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Οικονομίας, μαζί με αντίστοιχα έργα στην Κω και την Κάλυμνο, -όπως αποδεικνύεται από έγγραφα του ίδιου του υπουργείου- δεν αμφισβητείται με κανένα τρόπο.

Ποιες σκοπιμότητες κρύβονται πίσω από τον τρόπο που η σημερινή δημοτική αρχή χειρίζεται αυτό το θέμα; Πρόκειται απλά για ανικανότητα ή υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες; Αν δεν γνωρίζουν με ποιον τρόπο μπορεί να προχωρήσει το έργο, ας μας ρωτήσουν. Θα τους πούμε πώς. Αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να θυσιάζουν ή να ακυρώνουν σημαντικά έργα στο βωμό προσωπικών σκοπιμοτήτων.

Αυτά, προς το παρόν. Τις επόμενες μέρες θα αναφερθούμε με πολλές λεπτομέρειες για το θέμα. Λεπτομέρειες που αποδεικνύουν την ορθότητα των λόγων και των πράξεών μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την υποκρισία και την παραπληροφόρηση της συμπαράταξης των κ.κ. Λοτσάρη-Γιαννίση. Αν κύριοι της συμπαράταξης δεν προσπαθήσετε να συνεργαστείτε, θα χάσετε όλα τα έργα εκείνα που θέλουν βούληση και ομοψυχία. Ήδη έργα δρομολογημένα όπως το Αυτόνομο Λιμενιμό Ταμείο και η υπόθεση ΧΥΤΥ κινδυνεύουν από τους ανεπαρκείς και άστοχους χειρισμούς σας.

Συνδυασμός «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!