Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Nα σταματήσει να βλέπει εφιάλτες και συνωμότες ο κ. Φρέρης

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΠΣ

Είμαστε αναγκασμένοι , για άλλη μια φορά  να απαντήσουμε και να δώσουμε τέλος στις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Φρέρη , που όπως συνήθως δημοσιεύονται από το «προσωπικό του» site. Θα πρέπει ο κ. Φρέρης  να σταματήσει να  βλέπει εφιάλτες και συνωμότες   , κάποια στιγμή , και να ασχοληθεί με τα καθήκοντα που του ανέθεσαν οι ομάδες , όπως ο ίδιος αναφέρει . Είναι γνωστό  σε όλους και κυρίως στα Σωματεία ότι  ο κ. Φρέρης αδυνατεί να ασχοληθεί με τα της ΕΠΣ  , για τους δικούς του λόγους. Τώρα για το λόγο του αληθές και προς ενημέρωση των ομάδων και όσων ασχολούνται με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ενημερώνουμε ότι:

Κανείς δεν προσπαθεί με δικαστικές αποφάσεις , όπως ισχυρίζεται ο κ. Φρέρης , να βάλει σε περιπέτειες την ΕΠΣ . Κανείς δεν προσπαθεί να παρασύρει τις ομάδες με μεθόδους και τακτικές σαν και αυτές  που ο ίδιος ο κ. Φρέρης  χρησιμοποίησε στην περίοδο των εκλογών. Κανείς όμως δεν μπορεί να παρατυπεί και να μην εφαρμόζει το καταστατικό της ΕΠΣ και της ΕΠΟ , γιατί τότε βλάπτει και θέτει σε κίνδυνο την λειτουργία της ίδιας της ΕΠΣ και φυσικά των Σωματείων     που υπηρετεί. Εμείς , ως συνδυασμός , δεν θα το επιτρέψουμε αυτό να γίνει ποτέ!!! . Θα εφαρμοστεί το καταστατικό  που ισχύει και ψηφίστηκε και από τα Σωματεία μας κατά γράμμα ….θέλει δεν θέλει ο κ. Φρέρης!!!. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και τη λειτουργία της ΕΠΣ!!!. Επομένως ας σταματήσει ο κ. Φρέρης να συκοφαντεί και να κινδυνολογεί και ας  διαβάσει επιτέλους το καταστατικό που οφείλει να υπηρετήσει. Εμείς το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι ότι οι διορισμένοι σύμβουλοι δεν είναι παντογνώστες και ότι , επειδή δεν μας αρέσουν τα λόγια , με έργα θα στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε όλα τα Σωματεία με κάθε τρόπο σεβόμενοι τον κόπο και τον ιδρώτα ποδοσφαιριστών και παραγόντων. Η θητεία του κ. Φρέρη λήγει , ευτυχώς για την ΕΠΣ και τα Σωματεία , τον Δεκέμβρη σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ. 4 του καταστατικού της ΕΠΣ που αναφέρει τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ …. « Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο , το Δ.Σ. της ΕΠΣ δεν εξαντλήσει τη θητεία , για την οποία εκλέχτηκε , το νέο Δ.Σ. ,που θα εκλεγεί , θα έχει θητεία το υπόλοιπο της θητείας του προηγούμενου…..» και εξηγεί λέγοντας… «αν ο υπολειπόμενος χρόνος , για την εξάντληση της θητείας , είναι λιγότερος των 6 (έξη) μηνών , το νεοεκλεγέν Δ.Σ. θα καλύψει αυτό το διάστημα και θα συνεχίσει ……» . Αυτά αναφέρονται στο παλαιό και στο νέο (που έφερε η πλευρά του κ. Φρέρη πριν λίγες ημέρες) καταστατικό.

Συνιστούμε τον κ. Φρέρη να διαβάζει αυτά που του δίνουν να υπογράφει και να μην αερολογεί και συκοφαντεί . Ας διαβάσει το καταστατικό που φέρει την υπογραφή του και ας δει πότε έγιναν οι εκλογές του 2011 και πότε το 2015 και τότε θα καταλάβει γιατί η θητεία του λήγει τον Δεκέμβρη του 2015….!!!!Κατανοούμε την ανησυχία του για το αποτέλεσμα των νέων εκλογών ( αφού ο Συνδυασμός του είναι ήδη μειοψηφία στα Σωματεία που συμμετέχουν και θα ψηφίσουν στις εκλογές ) ευτυχώς όμως , γιατί τα σωματεία θα δουν τα πρόσωπα που θα επιλέξουν να διοικούν και όχι οι διορισμένοι σύμβουλοι… !!    

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ « ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!