Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Νάξος: Εκατό χιλιάδες ευρώ για προσκρουστήρες στο λιμάνι

feder4

Αντε πάλι θα βάλουμε εκατό χιλιάρικα στο ταμείο μας ως Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου, θα φτιάξουμε και προσκρουστήρες στο λιμάνι που έχει ανάγκη και πάμε παρακάτω…  Αυτό είναι το έργο που περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση που έβγαλε χθες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης σύμφωνα με την οποία « σειρά λιμενικών έργων συνολικού ύψους 4,4 εκατ. ευρώ ενέκρινε ο υπουργός με απώτερο στόχο την βελτίωση και των εκσυγχρονισμό 39 λιμενικών και άλλων εγκαταστάσεων, οι οποίες τελούν υπό τον έλεγχο 34 λιμανιών της χώρας.

Τα έργα αυτά, τα οποία χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.), επιλύουν χρονίζοντα προβλήματα των εν λόγω 39 λιμενικών εγκαταστάσεων και στην συντριπτική τους πλειοψηφία συνδέονται άμεσα με την ενίσχυση των επιπέδων της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας, που προσφέρει σήμερα το λιμενικό σύστημα της χώρας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης «η συνεχής βελτίωση των λιμενικών υποδομών της νησιωτικής Ελλάδας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Υπουργείο». Βέβαια έχουμε και την αντίδραση του πρώην υπουργού, του Τομεάρχη Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος τόνισε (σ.σ. στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό 2020) «ο κ. Πλακιωτάκης ανακοίνωσε ότι ενέκρινε λιμενικά έργα μόνο 4,4 εκ ευρώ, όμως δεν ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, για το 2018, είχε εγκρίνει 12,5 εκ για 94 νέα έργα και 51 συνεχιζόμενα στα λιμάνια της χώρας».

Αναλυτικά τα 34 λιμάνια για τα οποία έχουν ήδη εγκριθεί προγράμματα βελτίωσης των υποδομών τους είναι τα εξής:

– Οργανισμοί Λιμένων: Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Βόλου, Ραφήνας, Ν. Ευβοίας, Ηγουμενίτσας, Πάτρας και Ηρακλείου (Κρήτης).

– Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία: Αλοννήσου, Πάτμου, Σάμου, Σητείας, Αγίου Νικολάου, Ρεθύμνου, Νάξου, Πάρου – Αντίπαρου, Κυθήρων, Αίγινας, Θήρας, Λέσβου, Χίου, Καλύμνου, Σαλαμίνας, Λευκάδας, Θάσου, Ιεράπετρας, Δωδεκανήσων, Ναυπλίου,

– Λιμενικά Ταμεία: Χανιών, Ικαρίας και Σύρου και Αγίας Γαλήνης

Ειδικότερα, στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα επιμέρους 39 λιμενικές εγκαταστάσεις για τις οποίες εγκρίθηκαν οι εν λόγω δαπάνες και τις δράσεις που είναι για τα λιμάνια των Κυκλάδων. Για την Νάξο είπαμε προσκρουστήρες ύψους 100.000 ευρώ, για την Πάρο έχουμε διαμόρφωση διαδρόμου πεζών και ΑμέΑ ύψους 66.000 ευρώ, στη Σαντορίνη έργα υποδομής στον Αθηνιό ύψους 96.768 ευρώ και τέλος στη Σύρο έχουμε επίστρωση προβλήτας και δρόμου πρόσβασης ύψους 68.200 ευρώ…

01

ΔΛΤ ΝΑΞΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ  ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

100.000,00 €

02

ΔΛΤ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΠΕΖΩΝ & ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΠΑΡΟΥ (ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ)

66.000,00 €

03

ΔΛΤ ΘΗΡΑΣ

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΙΟΥ

96.768,00 €

04

ΛΤ ΣΥΡΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ, ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΥΠΗΝΕΜΟΥ ΜΟΛΟΥ Λ. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

68.200,00 €

Πηγή: https://www.naxospress.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!
http://ndtravels.in/index.php/compilation-cuckold/college-girl-cum-in-mouth-comp-ellia-suicide-girls-porn-ass/