Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Νάξος – «Naxos Mountain Challenge»: Αναβολή του αγώνα μέχρι νεοτέρας

«Naxos Mountain Challenge»… Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για τη Νάξο και δη την κεντρική, καθότι είχε ως βάση την ευρύτερη περιοχή του Σαγκρίου. Μάλιστα, φέτος (11-12 Απριλίου) ήταν έτοιμη η εκδήλωση να κάνει το βήμα παραπάνω … Ο λόγος; Μαζί με τον ποδηλατικό αγώνα της Κυριακής, πρόσθεσε και άλλη μια ημέρα για τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος προσφέροντας πλέον διαδρομές για μικρούς άλλα και για μεγάλους…. Οπότε Ποδήλατο, Ορεινό τρέξιμο και πεζοπορία σε μία ξεχωριστή μάχη για την κατάκτηση και της νίκης… 

Ομως. η ταχεία εξάπλωση του Κορωνοϊού ώθησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης να προχωρήσουν σε αναβολή των αγώνων μέχρι νεοτέρας…  Ο αγώνας ήταν σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο αγώνας θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση; 

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους πολίτες του Νησιού, η διοργανώτρια επιτροπή αγώνα «Naxos Mountain Challenge» ανακοινώνει την αναβολή του μέχρι νεοτέρας προκειμένου να μην επεκταθούν φαινόμενα ανησυχίας, παράλληλα με το μέγιστο αγαθό, τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Ο αγώνας, που είναι σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα γνωστοποιηθεί μέσω δελτίου τύπου».

Πηγή: https://www.naxospress.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!