Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

Νέα αναβάθμιση για το Skype σε iOS και Android

skype_2016_2_21_19_2_2_b2

Οι ομαδικές κλήσεις με πολλά άτομα στο Skype επεκτάθηκαν και στο κινητό για όσους θέλουν να μιλούν με την παρέα τους από το smartphone τους.

Η εταιρεία «ξεδίπλωσε» την πολυαναμενόμενη ενημέρωση που προσθέτει τη δυνατότητα στην εφαρμογή του Skype σε iOS και Android. Οι ομαδικές βιντεοκλήσεις είναι διαθέσιμες στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη πλέον και θα είναι διαθέσιμη κανονικά σε όλο τον κόσμο το Μάρτιο.

Η ενημέρωση επιτρέπει σε ομάδες μέχρι 25 ατόμων να συνομιλούν με βιντεοκλήσεις μέσω της εφαρμογής Skype. Σημειώνεται πως η λειτουργία ήταν διαθέσιμη και πριν σε ορισμένους χρήστες αλλά επέτρεπε μόνο ομάδες πέντε ατόμων ή λιγότερων.

Προκειμένου να «φιλοξενήσει» τις συνομιλίες από τις μεγαλύτερες ομάδες, που θα είναι δύσκολο να «συνυπάρξουν» στην μικρή οθόνη του κινητού, το Skype φέρνει διαφορετικούς τρόπους για την προβολή των συμμετεχόντων στις ομαδικές κλήσεις.

Υπάρχει μια προβολή πλέγματος που σας επιτρέπει να δείτε όλους τους τρέχοντες συμμετέχοντες, καθώς και μια «άποψη εστίασης», η οποία θα προσαρμόζεται έτσι ώστε ο τρέχων ομιλητής να είναι πάντα στο επίκεντρο. Επιπλέον, μπορείτε να βρίσκεται στο κέντρο ένας συγκεκριμένος ομιλητής.

Επίσης οι νέες ομαδικές βιντεοκλήσεις δεν απαιτούν λογαριασμό Skype, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτές όλοι.

Οι χρήστες του Skype μπορούν να καλέσουν τους συμμετέχοντες να απαντήσουν στις κλήσεις ανταλλάσσοντας διευθύνσεις URL, πράγμα που καθιερώθηκε τον Οκτώβριο.

Αυτή η αναβάθμιση δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο Skype έναντι των ανταγωνιστών καθώς ακόμη και το FaceTime της Apple υποστηρίζει-ακόμα- μόνο έναν-προς-ένα βιντεοκλήσεις, όπως κάνει και το Facebook Messenger.

Το Google Hangouts υποστηρίζει δωρεάν ομαδικές βιντεοκλήσεις αν και περιορίζεται σε 10 συμμετέχοντες.

Πηγή: http://www.news.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!