Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέα από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Άνδρου «Άγιος Νικόλαος»

ΑΛΛΑΓΗ E-MAIL: Ενημερώνουμε τα αγαπητά μας μέλη και τους φίλους ότι στο εξής η επικοινωνία μας θα γίνεται στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του Συλλόγου που είναι η παρακάτω: esandrou.4xoria@gmail.com
Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε αυτήν σε φίλους και γνωστούς σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΥΡΩΝ: Με το Α.Π. 66/ 07- 10- 2020 έγγραφο – αίτημα του Συλλόγου που στείλαμε προς τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημ.Λοτσάρη και κοινοποιήσαμε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και στον Πρόεδρο της Κοιν. Λαμύρων κ. Αριστ. Αστρά, ζητάμε την άμεση επισκευή των εξωτερικών κουφωμάτων της ανατολικοδυτικής αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Λαμύρων ενώ συγχρόνως στο έγγραφο γίνεται αναλυτική περιγραφή των εργασιών. Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας που είχαμε με τον κ.Δήμαρχο, συγκεντρώσαμε τρεις οικονομικές προσφορές από ισάριθμους ξυλουργούς συμπολίτες μας, όπως μας ζητήθηκε και τις καταθέσαμε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Αναμένουμε και ελπίζουμε ο Δήμος να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενταχθεί το έργο στον προϋπολογισμό του, για το νέο οικονομικό έτος 2021.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία χρόνια πριν ο Σύλλογός μας με δική του δαπάνη, είχε προβεί στην επισκευή και αντικατάσταση τριών παραθύρων στη δεύτερη και ανατολική αίθουσα του σχολείου, στην επισκευή της εξώθυρας και στη δημιουργία νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στην παραπάνω αίθουσα.

ΔΩΡΕΑ: Ο Σύλλογος προσέφερε στο Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου (ΣΕΔΑ) το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ για την κάλυψη αναγκών του και συμβολικά για το πλούσιο και ανεκτίμητο κοινωφελές έργο που επιτελεί και προσφέρει τόσο στα τέσσερα χωριά μας όσο και σε όλη την Άνδρο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!