Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Νέα διεθνής πρωτιά για τη Νάξο με ενέργειες του Δήμου!

Panoramic view of Naxos island over sunset,Cyclades,Greece.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι προσπάθειες για στοχευμένη προβολή στο εξωτερικό για τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Μετά από τις κατάλληλες επαφές του Δήμου, η Νάξος κατέλαβε πρόσφατα την κορυφή σε λίστα με τα  καταλληλότερα Ελληνικά νησιά για τους Δανούς ταξιδιώτες σύμφωνα με το δημοφιλέστερο περιοδικό της Δανίας Vagabond. Είναι εντυπωσιακό πως στις πρώτες θέσεις της ίδια λίστας διασφαλίστηκε και η παρουσία των Κουφονησίων κάνοντας τη σημαντική αυτή λίστα, υπόθεση της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων! Σημειώνεται πως η Δανία θεωρείται από τις πλέον ανθεκτικές οικονομίες της Ευρώπης με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Με την ίδια αμεσότητα ο Δήμος ανταποκρίθηκε και στα πρώτα θετικά σημάδια ανάκαμψης που εμφανίζει η Βρετανική ταξιδιωτική αγορά. Το τελευταίο διάστημα αξιοσημείωτη είναι επιτυχία που έχει η λίστα με τα 20 Ελληνικά νησιά https://www.standard.co.uk/escapist/travel/best-greek-islands-to-visit-a3869661.html που προτείνει  η Βρετανική εφημερίδα διεθνούς κύρους Evening Standard. Χαρακτηριστικό του ευνοϊκού κλίματος είναι η αισιόδοξη εισαγωγή του αφιερώματος που προτρέπει τους Βρετανούς ταξιδιώτες να αρχίσουν να ονειρεύονται, καθώς Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία βρίσκονται σε συνεννοήσεις για άνοιγμα του τουρισμού!

Η πολύπειρη δημοσιογράφος, που είχε φιλοξενηθεί στη Νάξο έπειτα από οργανωμένο δημοσιογραφικό ταξίδι του Δήμου, αναδεικνύει το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων στην πρώτη θέση. Οι αμμώδεις παραλίες και η εναλλαγή με τα ορεινά χωριά, η ανεπανάληπτη τοπική κουζίνα και η γοητευτική Χώρα «τεκμηριώνουν» την επιλογή της αρθρογράφου.

«Διεκδικούμε διεθνείς πρωτιές μέσα από στοχευμένες δράσεις και επαφές. Δεν μένουμε στη θεωρία, ούτε περιοριζόμαστε στην τυχαία προβολή. Δημιουργούμε ως Δήμος τις προϋποθέσεις για διεθνείς διακρίσεις ώστε να μεταφέρουμε το μήνυμα για ποιοτικές διακοπές σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες με όχημα, επιλεγμένα Μέσα με παγκόσμια αναγνώριση», τονίζει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κατσαράς, σχετικά με το πρόγραμμα προβολής που υλοποιεί ο Δήμος με την Επιτροπή Τουρισμού.


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!