Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Νέο πρόγραμμα για μικρές επιχειρήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς

14s1trapez1-thumb-large-thumb-large

Με στόχο την προώθηση της επιχειρηματικότητας, και ειδικά τις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θα εντάξουν τα επενδυτικά τους σχέδια στις δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020, ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς δημιούργησε το πρόγραμμα «Πειραιώς Επιχειρείν 360ο». Το νέο χρηματοδοτικό πακέτο «ανοίγει» μια βεντάλια επιλογών για τον επιχειρηματία και την ανάπτυξη της επιχείρησης με ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία, κάνοντας χρήση τόσο της ρευστότητας του ομίλου Πειραιώς όσο και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων.

Mέσω της υπηρεσίας αυτής και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τους πελάτες, προσφέρεται παρακολούθηση της συνάφειας των δαπανών με τα τεχνικά παραρτήματα της επένδυσης, επιβεβαιώνεται η επιλεξιμότητα και η ορθή εξόφληση των παραστατικών και ενημερώνονται οι πελάτες της τράπεζας για τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ της έγκρισης της επένδυσης και τυχόν τροποποιήσεις. Επίσης δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης των καθημερινών συναλλαγών για τις εισπράξεις και τις πληρωμές στην επιχείρηση, καθώς και η ενίσχυση της επιχείρησης μέσω συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σύνταξη του επενδυτικού φακέλου μέσω της θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς, «Εξέλιξη», σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη, και η εξασφάλιση της επιχείρησης μέσω εξειδικευμένων ασφαλιστικών καλύψεων. Επιπλέον το πρόγραμμα βοηθάει στη διαμόρφωση ανταγωνιστικότερων συνθηκών για την επιχείρηση, μέσω της ένταξής της στο yellowday, τη νέα πρωτοποριακή online υπηρεσία προσφορών του ομίλου.

Οι δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, αφορούν στην ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην αναβάθμιση πολύ μικρών επιχειρήσεων, στην ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και στη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Πηγή: Καθημερινή

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!