Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Νέος προέδρος στα ταμεία πρόνοιας του ΝΑΤ ο Ανδριώτης Νικόλαος Καλλιβρούσης

nat-nautiko-apomaxiko-tameio-ktirio_0

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε σήμερα από την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο διορισμός στις θέσεις του προέδρου του Ταμείου Προνοίας Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Π.Α.Ε.Ν.) και του προέδρου του Ταμείου Προνοίας Κατωτέρων Πληρωμάτων Εμπορικού Ναυτικού (Τ.Π.Κ.Π.Ε.Ν.), του Ανδριώτη Νικόλαου Καλλιβρούση.

Θετική γνώμη για την επιλογή του εξέφρασαν όχι μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αλλά και όλοι οι παρόντες βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Στις τοποθετήσεις τους, οι βουλευτές, από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, έπλεξαν το εγκώμιο του προέδρου των Ταμείων, επισημαίνοντας την εργατικότητα, το ήθος και την αποτελεσματικότητα που έχει επίδειξει κατά τη μακρά θητεία του στις θέσεις αυτές.

Παρά το ότι δεν υπήρξαν διαφωνίες, η απόφαση της επιτροπής εκφωνήθηκε τυπικά ως «κατά πλειοψηφία», λόγω της απουσίας από τη συνεδρίαση βουλευτών από δύο κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Πηγή: Ημερησία

Διαδώστε!

3 Σχόλια

 1. Γιώργος Οικονόμου

  Μπράβο του, όμως γιά να καταλάβω, τώρα αυτός τι θα μας κάνει? Θα προστατέψει τις συντάξεις μας ή μήπως θα βελτιώσει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη? Μήπως άραγε θα μας επαναφέρει τις συντάξεις εκεί πού ήταν το 2009 και όπου ήταν ήδη χαμηλότερα από αυτό που έπρεπε βάσει αυτών που είχαμε πληρώσει και που κάποιοι έκαναν τις εισφορές μας θαλασσοδάνεια σε η/υμετέρους?

  Reply
 2. ΟΛΕ

  Δεν είναι και τόσο τιμητικό να σε εκτιμούν Βολευτές!
  Άσε που θα έβλεπα ευχαρίστως το CV του.

  Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!