Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέος πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας της ΠΝΑΙ, Ενεργειακή ΑΕ, ο κ. Χ. Κόκκινος

kokkinosxaris-744x558

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου –ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. την Πέμπτη 16/10, στην οποία συμμετάσχουν ως βασικός μέτοχος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συνεπικουρούν οι Δήμοι: Ρόδου, Κω και Νισύρου.

Νέος Πρόεδρος, με απόφαση της Γ.Σ., είναι ο κ. Χ. Κόκκινος, ο οποίος πρότεινε τη δημιουργία θέσης Διευθύνοντα Συμβούλου και την ανάληψη καθηκόντων για αυτή τη θέση από τον κ. Λούη Σορωνιάτη. Μέχρι τέλος του μηνός Οκτωβρίου θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. της εταιρείας.

Κύριοι σκοποί της Αναπτυξιακής εταιρείας είναι:

  • Η επιστημονική και τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ένωσης Περιφερειών, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
  • Η προώθηση της επιχειρηματικής, οικονομικής και γενικότερα βιώσιμης ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και η ανάπτυξη δραστηριοτήτων  προστασίας του περιβάλλοντος.
  • Η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά προγράμματα και η εφαρμογή σχετικών πολιτικών σε διαπεριφερειακό ή σε ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.

«Στόχος μας είναι η υποστήριξη και η προώθηση της ανάπτυξης μέσω της  υλοποίησης αναπτυξιακών προγραμμάτων στα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, για την ευημερία των πολιτών ολόκληρης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Θέλουμε η πολυπόθητη ανάπτυξη να φτάσει παντού».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!