Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Ρουσουνέλος

ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνου η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου, παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, για την δημοτική θητεία 2019-2023 με θέμα την εκλογή Προεδρείου, όπου στη διαδικασία προήδρευσε ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού «Πρωτοβουλία Δράσης»,  κ. Αλέξανδρος (Αλεκάρας) Κουκάς.

Η κάθε παράταξη, πρότεινε από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους τους υποψήφιους, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, αντίστοιχα για τη θέση του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το εκλογικό Σώμα με ομόφωνη απόφαση επικύρωσε τις προτάσεις των παρατάξεων και εξέλεξε Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Γεώργιο Ρουσουνέλο, Αντιπρόεδρο τον κ. Αντώνιο Κουσαθανά και Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου την κα. Άννα Καμμή.

Στην ίδια συνεδρίαση, στη συνέχεια εκλέχθηκαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την ίδια δημοτική  περίοδο.

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!