Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Νικητής και στις δικαστικές αίθουσες ο συνδυασμός Ισχύς εν τη ενώσει

115ec29f88dce6037f1a5e3e40aacac3_XL

Στο Πρωτοδικείο Σύρου εκδικάστηκαν σήμερα το πρωί οι ενστάσεις του συνδυασμού του κ Χρήστου Καφτηράνη σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή διαταγή. Αμέσως μετά την απόφαση με Δελτίο Τύπου ο συνδυασμός «Ισχύς εν τη ενώσει» αναφέρει τα παρακάτω:

Πριν απο λίγα λεπτά ο Δικαστής του Πρωτοδικείου Σύρου απέρριψε την προσωρινή διαταγή που ζητούσαν ο κ. Καφτηράνης και σχεδόν όλα τα μέλη του συνδυασμού του, προκειμένου να βάλλουν ακόμη μία φορά κατά του ξεκάθαρου αποτελέσματος της 6ης Ιουνίου και κατά της ενωτικής κίνησης όλων των Κυκλάδων.

Τόσο ο συνδυασμός μας, όσο και τα πρωτα δείγματα γραφής του νέου πανκυκλαδικού διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΚ, δείχνουν το δρόμο για την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο των νησιών μας: ακηδεμόνευτο, ανεξάρτητο, με έμφαση στις υποδομές και τη νέα γενιά.

Η σημερινή δικαστική απόφαση, αποδοκίμασε με τον πιο εμφαντικό τρόπο, τις αναχρονιστικές πρακτικές και τις παλαιοκομματικές μεθόδους που αντιμετωπίσαμε με επιτυχία και στις πρόσφατες εκλογές.

Διαβεβαιώνουμε όλο το φίλαθλο κόσμο, τους αθλητές και τους παράγοντες του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου ότι θα συνεχισουμε όπως ακριβώς μας εμπιστευτήκατε γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!