Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου: «Στηρίζουμε τις λύσεις και όχι την διαιώνιση των προβλημάτων στα νοσηλευτικά μας ιδρύματα»

45465123135486455

Την  νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου κ. Κατερίνα Χατζηστρατή επισκέφτηκαν ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Ν.Δ. Βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας, ο Πρόεδρος της Νο.Δ.Ε. Δωδεκανήσου Παύλος Μπακίρης, ο τομεάρχης  υγείας Δωδεκανήσου, Κωνσταντίνος Γλεντής, συνοδευόμενοι από τον πρώην βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη.

Στόχος της συνάντησης, ήταν να γίνει σαφές στην νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου, πως η Νο.Δ.Ε. Δωδεκανήσου αλλά και η Νέα Δημοκρατία θα είναι αρωγός και πρωτοστάτης για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος.  

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό ο κος Μπακίρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Δεν επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο της Ρόδου για να αποτυπώσουμε τα προβλήματα και να καταγράψουμε τις ανάγκες του, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Αυτά μας είναι γνωστά. Ήρθαμε με μοναδικό σκοπό να πούμε στην Νέα Διοικήτρια πως είμαστε στο πλευρό της, για να στηρίξουμε κάθε παρέμβαση και κάθε πρωτοβουλία που θα ενισχύσει τις δομές υγείας στο σύνολο του νομού, αλλά θα κάνει πιο ανθρώπινες τις αντίξοες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζει στο σύνολο του, το αποδεκατισμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που υπηρετεί στο νόμο Δωδεκανήσου».

Για την  ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου

         O Πρόεδρος

Παύλος Εμμ. Μπακίρης

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!