Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

O Δήμαρχος Άνδρου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: «Ο Δήμος Άνδρου έχει υποχρέωση να πρωταγωνιστήσει στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας»

10557641_734867179911666_2431526607392403564_o

«Ο Δήμος Άνδρου έχει υποχρέωση να πρωταγωνιστήσει στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος και στην βελτίωση της τουριστικής εικόνας του νησιού μας», επισημαίνει ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης σε σχετική δήλωσή του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Αναλυτικότερα ο κ. Δήμαρχος αναφέρει:

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα τόσο για την Ελλάδα όσο και για το νησί μας την Άνδρο. 
Σήμερα 27/Σεπτεμβρίου εορτάζεται η «παγκόσμια ημέρα τουρισμού».
Ο Δήμος Άνδρου έχει υποχρέωση να πρωταγωνιστήσει στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος και στην βελτίωση της τουριστικής εικόνας του νησιού μας.
Σε αυτό θα συμβάλλει η ενεργοποίηση των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας και στη προσπάθεια αυτή πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν, οι ενώσεις Ξενοδόχων και ενοικιαζομένων δωματίων, οι σύλλογοι καφεστίασης, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι τουριστικοί πράκτορες και όλοι γενικότερα οι επαγγελματίες που εμπλέκονται με τον τουρισμό.
Η Δημοτική αρχή καλείται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας. Μιας προσπάθειας που θα αναδείξει τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας, θα αναδείξει τον πολιτισμό μας και θα βελτιώσει την οικονομική πορεία του τόπου μας, αφού ο τουρισμός αποτελεί πλέον μονόδρομο προς αυτή την κατεύθυνση.
Ξεκινάμε τον αγώνα για την υλοποίηση των στόχων. Με όπλα την πείρα μας, τις γνώσεις μας και περισσότερο από όλα την θέλησή μας βάζουμε την Άνδρο μας σε τροχιά ανόδου και μέσα από την τουριστική μας ανάπτυξη.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!