Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ο ανάδρομος Άρης, μπαίνει και τα αλλάζει όλα!! Οι προβλέψεις των ζωδίων από την Κατερίνα Σαλωνίκη

astra

Αστροπερπατά η Κατερινα Σαλωνίκη

Ο ανάδρομος Άρης έρχεται για να μας διδάξει, πως η αυτοσυγκράτηση δεν είναι πάντα νικήτρια

Η σημερινή Κυριακή έχει μια ιδιαιτερότητα η οποία είναι η ανάδρομη κίνηση του Άρηπου αρχίζει από σήμερα στις 2.13 το μεσημέρι και θα κρατήσει έως τις 30/6.

Το σημαντικό αυτό αστρολογικό γεγονός χαρακτηρίζει τη μέρα αλλά και όλη την περίοδο που προαναφέρθηκε καθώς γινόμαστε πιο εσωστρεφείς και η δράση δεν μπορεί να εκφραστεί. Δυσκολευόμαστε στο να είμαστε αντικειμενικοί στην κρίση μας, ενώ δημιουργούνται απωθημένα  συσσωρεύοντας πίεση.

Το διάστημα αυτό είναι ακατάλληλο για εγχειρήσεις, μικροεπεμβάσεις και αγορά μηχανημάτων.

Ωστόσο με την ανάδρομη φορά του Άρη επανεξετάζουμε όσα για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσαμε να τολμήσουμε στο παρελθόν.

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο στις 2.23 μετά τα μεσάνυχτα βοηθώντας να ξεκινήσουμε την εβδομάδα που ακολουθεί προγραμματίζοντας άψογα τις υποχρεώσεις μας, ενώ στις 12.22 το μεσημέρι η αρμονική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα μας βάζει σε συζητήσεις με βαθιά νοήματα και σκέψεις που χρειάζονται μελετημένους χειρισμούς.

Στις 8.00 το βράδυ η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να γίνει παγίδα και να παρερμηνεύσουμε άδικα λόγια και προθέσεις με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούμε σε αδιέξοδα. Το βράδυ αυτό δημιουργείται ένας αόρατος εκνευρισμός που δεν ξέρουμε από πού πηγάζει αλλά ξέρουμε πού θα καταλήξει. Ας είμαστε προσεκτικοί με τις επιθυμίες μας με τις συζητήσεις μας και γενικότερα με κάθε μορφή επικοινωνίας μας και τα λόγια μας θα πρέπει να εμπεριέχουν αλήθειες και όχι διερευνητικές ανιχνεύσεις.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, ανασυντάξτε δυνάμεις και προετοιμαστείτε σήμερα για μια μέρα αλλά και ένα μεγάλο διάστημα, που τα πάντα αλλάζουν παίρνουν νέα τροπή και εσείς καλείστε να δείξετε ψυχραιμία αλλά και πόσο ικανοί είστε να διαχειριστείτε τα δρώμενα.

Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οργανωθείτε, κινήστε διαδικασίες για θέματα που σας απασχολούν, κάντε επαφές και προετοιμάστε το έδαφος των μεγάλων αλλαγών μέσα από συνεχή δράση και αντίδραση.

Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Κριοί, θα έχετε μεγάλα οφέλη για ένα μεγάλο διάστημα στο εξής, αν αναλάβετε τις ευθύνες σας, ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, δηλώσετε τις ανάγκες σας και δεν οπισθοχωρήσετε επηρεαζόμενοι από συναισθηματικές αφέλειες.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!