Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Ο Ανδρέας Τριδήμας ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος στην Τ.Κ. Μακροταντάλου

61146834_849019318797654_6166603482548666368_n
Για να ξέρουμε αρχικά που ανήκουμε και που θα προσφέρουμε, αποφάσισα να δηλώσω υποψήφιος Πρόεδρος για την Τ.Κ. Μακροταντάλου. Οι λόγοι είναι πολλοί και κυρίως τα προβλήματα του τόπου μας που παραμένουν άλυτα. 
Ο Μακροτάνταλος, υποφέρει ανέκαθεν  από το οδικό δίκτυο (κακή άσφαλτο, χωματόδρομους), από ζητήματα ύδρευσης και πολλά άλλα σημαντικά προβλήματα. 
Στην αρμοδιότητά μας έχουμε 7 χωριά, 3 νέους οικισμούς, 15 προσβάσιμες παραλίες, 7 μεγάλες επιχειρήσεις με διάφορες δραστηριότητες, όπως εστίαση, ξενοδοχείο, παραγωγή μελιού, ιχθυοκαλλιέργειες, οικολογικό ελαιοτριβείο, τοπικά προϊόντα κ.α. 
Επίσης η Κοινότητά μας διαθέτει 15 χιλιόμετρα προσβάσιμα μονοπάτια και μάλιστα ένα τμήμα είναι πιστοποιημένο από την Ε.Ε.. Δεκάδες επισκέπτες κάθε χρόνο από όλο το κόσμο, έρχονται στον τόπο μας για να γνωρίσουν τα μονοπάτια μας και τις ομορφιές των χωριών μας.
Έχω λάβει μέρος εθελοντικά στις εργασίες καθαρισμού των  μονοπατιών, των παραλιών και στη συντήρηση των δρόμων σε όλη την περιοχή του Μακροταντάλου. Λόγω του ότι οι επαγγελματικές μου δραστηριότητας είναι στο Μακροτάνταλο, ζω καθημερινά τα προβλήματα.
Ελπίζω να με τιμήσετε με την ψήφο σας και την επόμενη μέρα ως ο νέος Πρόεδρος με την στήριξή σας να παλέψω για τα χωριά μας. Δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο γιατί από αύριο μα περιμένει πολύ δουλειά…
Ανδρέας Τριδήμας
Ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος για την Τ.Κ. Μακροταντάλου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!