Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βουραζέρης θα «ξεσκεπάσει» τους λόγους που δεν έχει επικαιροποιηθεί ο προϋπολογισμός: Δύο συνεδριάσεις για το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου την Παρασκευή

PicMonkey Collage

Δύο διαδοχικές συνεδριάσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Μάλιστα η δεύτερη έχει ως μοναδικό θέμα την επικαιροποίηση της 1/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε της έγκριση του προυπολογισμού του Δήμου για το 2017.

Ειδικά αυτή η συνεδρίαση πρόκειται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν κρίνουμε από σημερινή δημοσίευση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Βουραζέρης, ο οποίος προφανώς ύστερα από οχλήσεις Δημοτών ανέφερε σχετικά με το γεγονός πως ο προυπολογισμός δεν έχει επικαιροποιηθεί ακόμα, θα τοποθετηθεί δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους δύο προηγούμενους προυπολογισμούς του Δήμου κατά την θητεία του, οι οποίοι όχι μόνο κατατέθηκαν εμπρόθεσμα, αλλά το 2016 η Άνδρος ήταν στους πέντε πρώτους Δήμους των Κυκλάδων που είχαν από τον Ιανουάριο του συγκεκριμένου έτους επικαιροποιημένο προυπολογισμό. 

Η ανάρτηση του κ. Βουραζέρη

Προς απάντηση όσων απορούν για την ικανότητα την δική μου αλλά και των συνεργατών μου στη σύνταξη και ισοσκέλιση του προϋπολογισμού του Δήμου μας, να τους πληροφορήσω ότι κατά την θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Άνδρου, την πρώτη χρονιά στείλαμε τον προϋπολογισμό Οικονομικού Έτους 2015 στις 15/01/2015 και στις 06/03/2015 επικυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου (βλέπε ΑΔΑ 7ΜΡ9ΟΡ1Ι-ΙΣΞ).
Την δεύτερη χρονιά στείλαμε τον προϋπολογισμό Οικονομικού Έτους 2016 στις 15/01/2016 και στις 16/02/2016 επικυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου (βλέπε ΑΔΑ ΨΨΚ7ΟΡ1Ι-Ζ7Ξ) χωρίς καμία παρατήρηση και για πρώτη φορά ο Δήμος μας ήταν ένας από τους πέντε πρώτους Δήμους των Κυκλάδων με επικυρωμένο προϋπολογισμό.
Γιατί και ποιος φταίει που ο Δήμος Άνδρου δεν έχει ακόμα επικυρωμένο προϋπολογισμό Οικονομικού έτους 2017 θα μου επιτρέψετε να το αναλύσω και να το τεκμηριώσω στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 07/04/2017 και σας προσκαλώ να είστε όλοι εκεί για να ακούσετε.
Το ψέμα και η υποκρισία έχει κοντά ποδάρια….
Με εκτίμηση και σεβασμό…..

Η θεματολογία του πρώτου συμβουλίου που θα ξεκινήσει στις 18:00

Document-page-001 Document-page-002

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!