Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσων στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών στη Ρόδο

IMG_2922-696x520

Στην κινητοποίηση των εκπαιδευτικών της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ρόδου συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Χ. Κόκκινος που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5.4.2017 παρουσία δεκάδων εκπαιδευτικών.

Η κινητοποίηση είχε συναποφασιστεί από τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. με βασικά αιτήματα τους μαζικούς μόνιμους διορισμούς και την εξίσωση των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με τους μόνιμους.

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε στους επικεφαλής της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης της Δωδεκανήσου (ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης απουσίαζε στη Σύρο), ότι «η κυβέρνηση θα πρέπει να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της για μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων και της Ειδικής Αγωγής θα πρέπει να πάψουν να ζουν στην εργασιακή ομηρία και ανασφάλεια και τα παιδιά όλης της Ελλάδας και φυσικά της Δωδεκανήσου δεν είναι «παιδιά ενός κατώτερου θεού διότι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι στις τάξεις και τα σχολεία να λειτουργούν εύρυθμα. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν κενά εκπαιδευτικών μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.»

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!