Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης «καλωσορίζει» στη Σύρο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

panos-kammenos-simera-ekseutelistikan-oi-dimoskopoi.w_hr

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στη Σύρο, ο Αντιπεριφέρειάρχης Κυκλάδων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίζω στη Σύρο και στα νησιά του Ν. Αιγαίου τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο. Τον Υπουργό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε αντιδράσει σθεναρά ενάντια σ’ αυτούς που επεξεργάζοντο την αύξηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. για τα νησιά του Αιγαίου, τότε αλλά και μεταγενέστερα, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, δηλώνοντας ότι το μέτρο αυτό «δε θα περάσει, γιατί είναι ολέθριο και καταστροφικό για τους νησιώτες και την ανάπτυξη των νησιών.

Τον ευχαριστώ λοιπόν και εκ μέρους όλων των υπερήφανων νησιωτών, που τηρώντας τη δέσμευσή του απέναντί τους, αγωνίστηκε σθεναρά και απέτρεψε την αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α.

Λυπάμαι πολύ που «ανειλημμένες υποχρεώσεις» δε μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στη Σύρο και να του εκφράσω από κοντά τις ευχαριστίες μου.

Όσον αφορά το αντικείμενο της σημερινής επίσκεψής του στο νησί της Σύρου, δε θα κάνω το παραμικρό σχόλιο, προτού τοποθετηθούν δημόσια και επισήμως οι άμεσα εμπλεκόμενοι και οι έχοντες άμεσα ενδιαφέρον από τα αποτελέσματα, Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και οι φορείς της Σύρου».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!