Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Ο Χρήστος Μπάρδος στην Τελετή Απονομής Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

unnamed3

Στην Τελετή Απονομής Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας και Απόδοσης Μεταλλίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρέστη εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Μπάρδος, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία του την συνεχή συμπαράσταση της Περιφέρειας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς και την στήριξή της στο θεσμό της Αριστείας.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε την στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, την περασμένη Παρασκευή και τα Βραβεία Αριστείας απένειμε το Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

unnamed2

«Η αριστεία πρέπει να είναι για μας τους Έλληνες αυτονόητη. Πρέπει, όμως, να αποβάλουμε τον φθόνο προς τους άριστους» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την τελετή απονομής των βραβείων.

unnamed
Είναι η δεύτερη χρονιά που το πανεπιστήμιο του Αιγαίου βραβεύει τους καλύτερους των φοιτητών του. Φέτος απονεμήθηκαν δέκα βραβεία – πέντε σε προπτυχιακούς και πέντε σε μεταπτυχιακούς φοιτητές -, ενώ αποδόθηκε και εύφημος μνεία σε πολίτες και συλλογικότητες που στήριξαν το πανεπιστήμιο. «Να γίνουν πρεσβευτές της νέας ελληνικής επιστημοσύνης» προέτρεψε τους βραβευθέντες ο πρόεδρος του συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σταύρος Θωμαδάκης, ενώ ο πρύτανης Στέφανος Γκρίτζαλης αναφέρθηκε στον ρόλο και τα επιτεύγματα του ιδρύματος.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!