Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Ο Δήμαρχος Άνδρου Θ. Σουσούδης για τις Γαλάζιες Σημαίες: «Ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του νησιού»

PicMonkey Collage

Ανακοινώθηκε χθες, 25 Μαΐου 2016, ο κατάλογος με τις ελληνικές παραλίες και τις μαρίνες που εξασφάλισαν γαλάζια σημαία για το 2016.

Η Άνδρος απέσπασε τέσσερις συνολικά γαλάζιες σημαίες, από τις οποίες οι τρεις διεκδικήθηκαν από τον Δήμο, έπειτα από πολύμηνη διαδικασία. Οι τρεις σημαίες αφορούν τις παραλίες Άγιος Πέτρος, Χρυσή Άμμος και Μπατσί, ενώ η τέταρτη αφορά την παραλία Δελαβόγια που βρίσκεται λίγο έξω από το Μπατσί, για την οποία οι σχετικές ενέργειες έγιναν από ιδιώτη επιχειρηματία της περιοχής.

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τις τρεις γαλάζιες σημαίες, τις οποίες είχε χάσει από ολιγωρία και αδιαφορία η προηγούμενη δημοτική αρχή. Είναι ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας, για την οποία εργαζόμαστε σκληρά από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για να υπάρξει αυτή η θετική για το νησί μας εξέλιξη».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!