Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Ο Δήμος Άνδρου καλεί σε παραίτηση τον κ. Βασίλη Αδάμη!

Κατά παράβαση της χθεσινής απόφασης (9/7) του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία αποφασίστηκε να μην συμμετέχουν οι Δημ Σύμβουλοι του Δήμου μας στις Συνεδριάσεις του Λιμενικου ταμείου, ο Β Αδάμης, λίγες μόνο ώρες μετά, συμμετείχε στην προκαθορισμένη συνεδρίαση. Σε μια συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκαν και πάλι μόνο θέματα της Τήνου.

Παραβιάζει έτσι την απόφαση του ΔΣ. Κυρίως όμως παραβιάζει το κοινό μέτωπο υπέρ των συμφερόντων του νησιού, που απαιτεί η τοπική κοινωνία. Κάτι το οποίο αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση ενός δημοτικού συμβούλου, που εκπροσωπεί την Άνδρο. Ή, μήπως δεν την εκπροσωπεί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τον Β Αδάμη, που εκλέχτηκε στη Χώρα, την οποία τυπικά εκπροσωπεί, ασχολούμενος μόνο με το Γαύριο! Που εκλέχτηκε στην Άνδρο, την οποία τυπικά εκπροσωπεί, ασχολούμενος πλέον μόνο με τους επαγγελματίες της Τήνου! Ίσως και να βρίσκεται σε συγχυση τίνος Δήμου είναι δημοτικός σύμβουλος, όπως χθες ήταν σε πλήρη σύγχυση όταν ψήφιζε λευκό στο ΔΣ της Άνδρου νομίζοντας πως ψήφιζε κατά!

Μέσα στην τόση αβεβαιότητα και στην πλήρη σύγχυση του Β. Αδάμη ένα είναι βέβαιο: κάνει κακό στην Άνδρο και στις προσπάθειες να προστατευθούν τα συμφέροντα της στο Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου, που χτες επανεπιβεβαιώσαμε ομόφωνα την πρόταση για διαχωρισμό.

Ο μοναδικός αξιοπρεπής δρόμος, που απομένει στον Β. Αδάμη, είναι ο δρόμος της παραίτησης, αφού επιλέγει να εκπροσωπεί τα συμφέροντα ενός άλλου νησιού από το οποίο ποτέ δεν εκλέχτηκε. Με τη στάση του δεν εκπροσωπεί τους Ανδριώτες και την Άνδρο.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!