Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Ο Δήμος Άνδρου στην κορυφαία έκθεση τουρισμού ITB NOW 2021!

Ενεργά παρών ήταν ο Δήμος Άνδρου στην κορυφαία ψηφιακή έκθεση τουρισμού ITB NOW που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 12 Μαρτίου 2021.

Ο Αντιδημαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας ανέλαβε τις προγραμματισμένες συναντήσεις με έγκριτους τουριστικούς εκπροσώπους της Γερμανικής αλλά και παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή διείσδυση και ανάδειξη του προορισμού σε αγορές ενδιαφέροντος του εξωτερικού.

Ως σημείο αναφοράς, ο Δήμος είχε το δικό του virtual stand χωρίς κόστος στο πλαίσιο της εκθεσιακής παρουσίας του ΕΟΤ το οποίο και φρόντισε να εμπλουτίσει με πληροφοριακό και οπτικό υλικό. 

«Η προσπάθεια του Δήμου για προβολή θα συντηρηθεί και θα ενισχυθεί με νέες δράσεις, όπως ενδεικτικά η παρουσία μας χωρίς οικονομική επιβάρυνση στην καθιερωμένη έκθεση τουρισμού στο Ισραήλ IMTM 2021 μετά από την άμεση ανταπόκριση μας στο νέο κάλεσμα του ΕΟΤ για εκθεσιακή συμμετοχή», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος σχετικά με τις επόμενες δράσεις. 


Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΑΤΗΡΗ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ Μας ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΝΕΟΥΣ και ΠΑΛΑΙΟΥΣ) που πρεπει να ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!