Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην έκθεση τουρισμού

Πλούσιος είναι ο απολογισμός των επαφών του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων από τη συμμετοχή του στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού του κόσμου, WTM Virtual 2020.

Από 9 έως και 11 Νοεμβρίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε πλήθος συναντήσεων έπειτα από εκτενή προεργασία σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων μάρκετινγκ του Δήμου.

Παρουσία του αντιδημάρχου Τουρισμού Βαγγέλη Κατσαρά, έλαβαν χώρα «one to one» ενημερώσεις και παρουσιάσεις των προορισμών, των ειδικών μορφών τουρισμού, των τουριστικών υπηρεσιών, της ιστορίας, των μνημείων και των παραδόσεων, της γαστρονομίας και των φυσικών πόλων έλξης σε επιλεγμένους επαγγελματίες, ταξιδιωτικούς σπεσιαλίστες, δημοσιογράφους και ειδικούς διαμορφωτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, tour operators από ΗΠΑ, Αγγλία, Βραζιλία και Αυστραλία εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον. Επιπλέον δημοφιλείς bloggers αλλά και δημοσιογράφοι που συνεργάζονται με ΜΜΕ όπως το CNN travel, το National Geographic Ισπανίας και το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ελβετίας, εξέφρασαν ενδιαφέρον επίσκεψης στα νησιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!