Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Γιώργος Κιμούλης πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ του 3ου Θερινού Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί στο Γαύριο

AFISA 3o THERINO FIN (002)

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα του 3ου Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» που οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, όπως ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή του προγράμματος. Το τηλεοπτικό σποτ του 3ου Θερινού Πανεπιστημίου γυρίστηκε την Κυριακή στην Ακρόπολη, με πρωταγωνιστή τον αγαπητό σε όλους μας ηθοποιό, σκηνοθέτη  Γιώργο Κιμούλη.

 

Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ του Θερινού Πανεπιστημίου με τη συμμετοχή του Γιώργου Κιμούλη. Στη φώτο μαζί με τον αγαπημένο σε όλους μας ηθοποιό,  η Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια 3ου Θ.Π και ο Ανδριώτης εκδότης Γιάννης Μαμάης

Το 3ο Θερινό Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθεί στην Άνδρο από 9 έως 16 Ιουλίου και φέτος θα έχει ως ειδικό θέμα του τη λογοκρισία και τα όρια του επιτρεπτού λόγου.

Το πρόγραμμα, τη διαχείριση του οποίου έχει η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προσφέρεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, απόφοιτους, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητές, εκπαιδευτικούς και δημοσιογράφους.

Το 3ο Θερινό Πανεπιστήμιο περιλαμβάνει καθημερινές τετράωρες διαλέξεις, εργαστήρια, συναντήσεις ανταλλαγής ιδεών στο τέλος κάθε εργαστηρίου/διάλεξης, καθώς και πολιτιστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Στο πρόγραμμα θα διδάξουν κορυφαίοι ακαδημαϊκοί Καθηγητές από ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια. Χορηγός επικοινωνίας του συγκεκριμένου προγράμματος είναι για δεύτερη χρονιά η ΕΡΤ και το 1ο πρόγραμμα.

Πληροφορίες για υποβολή βιογραφικών και εγγραφές: κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια 3ου Θ.Π., nitsi@cc.uoi.gr και στην ιστοσελίδα του προγράμματος summerschool.ac.uoi.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!