Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Ο καθημερινός περίπατος των άστρων σήμερα Δευτέρα, 09/05 από την Κατερίνα Σαλωνίκη

astra

Αστροπερπατά η Κατερίνα Σαλωνίκη

Όλα γυρίζουν και όλα επαναλαμβάνονται. Βρες τον τρόπο να τα αντιμετωπίσεις διαφορετικά

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα χαρμόσυνο πλανητικό νέο που είναι η στάση του Δία για να γυρίσει από αύριο σε ορθή φορά.

Στις 3.14 το μεσημέρι λοιπόν, ο Δίας σπάει την αλυσίδα των 5 ανάδρομων συντρόφων του και αυτό σημαίνει πως αξιοποιούνται πλέον όλες οι ευκαιρίες και πως σιγά σιγά φτάνουμε στην επίτευξη των στόχων μας.

Όλη η αναζήτηση και η έρευνα που έγιναν με την ανάδρομη πορεία του ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν.

Αυτό δεν θα γίνει αμέσως καθώς οι υπόλοιποι πλανήτες ακόμα αντιδρούν, προκαλώντας εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά η εντολή έχει ήδη δοθεί.

Σήμερα λοιπόν η Σελήνη κινείται στους Διδύμους ως τις 8.23 το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο και ως εκείνη την ώρα η επικοινωνιακή μας χάρη και διάθεση, σπάει τα κοντέρ.

Προσοχή όμως γιατί αυτό μπορεί να ισχύει σαν πρόθεση, αλλά κάτι ασθενεί και αυτό είναι η διάκριση και η σωστή κρίση, καθώς Ήλιος και ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, μας κάνουν μονολιθικούς στη σκέψη χωρίς περιθώρια ελιγμών.

Προσέχουμε λοιπόν σήμερα πώς χειριζόμαστε λεπτά θέματα, τον τρόπο που μιλάμε, το πώς ζητάμε κάτι και με ποιον τρόπο συνδιαλεγόμαστε.

Έχουμε την τάση να επιμένουμε πάρα πολύ σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και δεν είμαστε διαλλακτικοί. Επιπλέον δεν είναι κατάλληλη μέρα για να οριστικοποιήσουμε τίποτα και θα ήταν προτιμότερο να μην πάρουμε τελικές αποφάσεις.

Μέσα σε όλα αυτά η αρμονική όψη της γήινης Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα, προσδίδει μια άφεση στην πρόσκαιρη απόλαυση στην ουτοπία και στον ρομαντισμό.

Όλα αυτά μαζί κάνουν την ημέρα αρκετά ομιχλώδη, παρά τη διάθεσή μας να επιμείνουμε για το ξεκαθάρισμα του τοπίου

Ταύρε, πρόσεχε σήμερα το πείσμα σου και την επιμονή σου και μην πας κόντρα στα σημάδια. Μπορεί να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδια σου αλλά μην προσπαθήσεις να το πολεμήσεις. Κάνε υπομονή και αφέσου σε δημιουργικές ενασχολήσεις.

Αιγόκερε, Παρθένε, Ιχθύ και Σκορπιέ και Καρκίνε, λειτουργείς μόνο με το συναίσθημα πετώντας επιδεικτικά τη λογική στα σκουπίδια. Αν δεν έχεις στο πρόγραμμα κάτι μεθοδικό και σημαντικό τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν όμως έχεις κάτι ανάλογο, θα δυσκολευτείς πολύ να το αντιμετωπίσεις.

Δίδυμε και Τοξότη, αναθαρρείς σήμερα αισθανόμενος πως κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο και προσπαθείς γενναία να το σπρώξεις και να το φέρεις εκεί που επιθυμείς. Είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και ενέργεια και κάνεις φιλότιμες προσπάθειες με πολύ καλές προοπτικές.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, δεν αντέχεις την ασυνεννοησία αλλά και την ανοησία των άλλων όπως την εκλαμβάνεις σήμερα. Ενοχλείσαι από την ασάφεια που  επικρατεί, αλλά μην πέσεις στην παγίδα να εκτεθείς δημιουργώντας λεκτικές κόντρες. Η μέρα για σένα είναι άστατη αλλά μην γίνεις άστατος και εσύ.

αναπνοές

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Σαλωνίκη 

saloniki

Η αγάπη μου για τον γραπτό λόγο ενώθηκε με αυτή για την αστρολογία και συνέθεσαν την ασχολία μου, εργαζόμενη παράλληλα επί πολλά χρόνια όχι ως αστρολόγος.

Γράφω από το 2006 στα περιοδικά «Marie Claire»,» ΓΥΝΑΙΚΑ», «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ», «Ζωή και ζώδια». Τα τελευταία 5 χρόνια έως πρόσφατα, αρθρογραφούσα στο site astrology.gr του ομίλου DPG και τώρα αρθρογραφώ στα site «anapnoes.gr» και «astrafriends.com».

Διατηρώ το δικό μου αστρολογικό και κοινωνικό boudoir«astroboudoir.blogspot.gr», κατάγομαι από την Άνδρο που λατρεύω και είμαι η Κατερίνα Σαλωνίκη, μια ανήσυχη Ζυγός.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!