Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου στην Πάρο!

IMG_20160322_100347-1024x768

11 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου συνοδευόμενοι από τους προπονητές μας Πάχο Παπαστεφάνου και Βασίλη Σταμούλη αλλά και από τον Έφορο Τριγώνου του ΝΟΑ κ. Γιάννη Καραουλάνη ταξίδεψαν χθες 22.3.2016 στην Πάρο προκειμένου να συμμετάσχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης. Πρόκειται για τους Πέτρο Βιδάλη και Λεωνίδα Καρδαμίτση, οι οποίοι τρέχουν με Laser και τους Κατιάνα Βασταρδή, Ελίζα Καραουλάνη, Μαριλένα Μήλα, Νίκο Βαλμά, Άρη Μπίστη, Σοφία Καραουλάνη Νίκο Μαριέτη, Ζαννή Μπατή και Τζιβάρα Παναγιώτη – οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές μας που παίρνουν μέρος για πρώτη φορά σε ανάλογο αγώνα- οι οποίοι αγωνίζονται με Optimist.

IMG_20160322_161510-1024x768

Στόχος για τους έμπειρους αθλητές είναι η  πρόκριση περισσότερων στο Πανελλήνιο …και συμμετοχή στην πρόκριση της Εθνικής, ενώ για τους καινούριους να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα ,ώστε να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο των 11 χρόνων με εμπειρία….
Ελπίζεται στην τετράδα τον μικρών να προστεθούν και άλλα πιτσιρίκια πριν το καλοκαίρι. Στόχος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου γενικότερα είναι η καλύτερη διάκριση όλων των αθλητών του σε έναν αντικειμενικά δύσκολο αγώνα.

Η μετακίνηση των αθλητών γίνεται με την ευγενική χορηγία της Fast Ferries. Υποστηρικτικά στην μετάβαση των αθλητών από και προς Πάρο συνέβαλε η Blue star Ferries δια του κ. Σταμάτη Κουλουμπή.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!