Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Νέστορας αναζητεί οικογένεια… ένα χάδι, μία αγκαλιά…

 

11202582_10207374660993656_4671161909510077496_n

Μία μόνιμη οικογένεια, μία αγκαλιά και ένα χάδι αναζητεί ο πανέμορφος Νέστορας ο οποίος βρέθηκε δεμένος, νηστικός, διψασμένος στην ουσία κακοποιημένος, σε ένα απόμερο σημείο σε χωριό κοντά στη Χώρα.

Το σκυλάκι σύμφωνα με πληροφορίες του Περίγυρου της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου βρέθηκε από Αστυνομικό, ενώ βάσει των ενδείξεων δεν είχε λυθεί ποτέ, αφού χρησίμευε προφανώς στον ιδιοκτήτη ως φράκτης για τα πρόβατα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αθηνά Τσατσομοίρου, γνωστό σε όλους μας πόσο πονάει τα ζώα, η οποία μετέφερε το Νέστορα, όπως τον ονόμασε, στον κτηνίατρο και ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι το σκυλάκι είναι καλά. Αυτή τη στιγμή ο Νέστορας φιλοξενείται προσωρινά στο σπίτι της κα Τσατσομοίρου ώσπου να βρεθεί μία οικογένεια να τον υιοθετήσει. 

Ήδη έχει ξεκινήσει μία μεγάλη εκστρατεία για να βρει ο Νέστορας μία μόνιμη η οικογένεια και η βοήθεια όλων σας είναι πολύτιμη. 

Αυτό το πλάσμα βίωσε μόνο πόνο από ανθρώπινο χέρι και σίγουρα αξίζει την αγάπη και την φροντίδα. Όσο για τον ιδιοκτήτη ακόμα δεν έχει βρεθεί παρόλα αυτά έχει κατατεθεί ήδη μήνυση κατ” αγνώστων. 

Βοηθήστε λοιπόν όλοι να βρεθεί μία μόνιμη στέγη γι” αυτό το αθώο πλασματάκι. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Τσατσομοίρου στο 6945454457

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!