Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Ο Νικόλαος Μαμάης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Άνδρος η πρώτη μας σκέψη»

59680864_295231538052719_6965954655054462976_n

Ονομάζομαι Νικόλαος Μαμάης του Αργυρίου. «Ανεβαίνω» ως δημοτικός σύμβουλος Άνδρου με την παράταξη “Άνδρος η πρώτη μας σκεψη” του υποψήφιου δήμαρχου Δημήτρη Γιαννίση.

Η απόφασή μου αυτή να ασχοληθώ με τα κοινά της Άνδρου και του τόπου μας ξεκίνησε βλέποντας τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να γίνονται προσπάθειες να λυθούν τόσο τα απαραίτητα για την ανάπτυξή του, όσο και τα μικρά καθημερινά και αυτονόητα προβλήματα.

Ζω και εργάζομαι στην Άνδρο και πιστεύω ότι είμαι κατάλληλος ηλικιακά αλλά και έμπειρος τεχνικά, λόγο του επαγγέλματος μου, να βοηθήσω όσο μπορώ για το καλύτερο του νησιού μας. Από παιδί με τον πατέρα μου Αργύρη Μαμαη εργολάβο δημοσίων και ιδιωτικών έργων, ως γιος και βοηθός του κάναμε πολλά δημόσια έργα στο νησί μας, όπως δρόμους, γέφυρες, ασφαλτοστρωσεις, τσιμεντοστρωσεις, τεχνικά, αγωγούς ύδρευσης, αποχετευτικα, ελικοδρομια, λιμάνια, προβλητες, κυματοθραυστες, φωτισμούς, λιμενικά εργα, ανεμογεννητριες, στρατιωτικές βάσεις και άλλα πολλά διαφορα ιδιωτικά και οικοδομικά έργα.
Ο ίδιος είμαι χειριστής Μηχανημάτων Εργου, διπλωματουχος βαρέων και μεγάλων οχημάτων, διαθέτω δίπλωμα από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Εμπειροτεχνη για χωματουργικα, εκσκαφές, διανοιξεις, συντηρήσεις δρόμων και τεχνικών έργων , όπως και βεβαίωση Επιμόρφωσης άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Επικινδυνοτητας απασχόλησης επιχείρησης έως 50 άτομων. Έχω όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστεί σε όλο το νησί με όλους τους Δημάρχους αλλά και με την Περιφέρεια, και έχω διετελεσει έργα ως εργολάβος σε όλο τον Δήμο. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω εκ πείρας τα προβλήματα που έχει το νησί από κοντά και ποια είναι τα επείγον που πρέπει να γίνουν και ποια τα δευτερεύοντα στο κάθε σημείο.

Θέλω να τονίσω ότι αγαπώ το νησί και έχω στόχο την ανάπτυξη του τόπου για την καλύτερη ποιότητα ζωής των οικογενειών στο νησί μας, αλλά το σημαντικότερο την ποιότητα ζωής των παιδιών μας. Όπως εμείς μεγαλώσαμε εδώ έτσι και τα παιδιά μας θέλουμε να μείνουν, να μεγαλώσουν και να αγαπήσουν το νησί. Ώστε να μην γίνουν τουρίστες στον τόπο τους αλλά και στο ίδιο οικογενειακό τους περιβάλλον. Θεωρώ λοιπόν υποχρέωση μου, όπως οι γονείς μας μάς άφησαν σε εμάς υποδομές και έργα, έτσι και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε στα παιδιά μας υποδομές, έργα, αρχές, δουλειές και σταθερές βάσεις. Για να μπορούν και αυτά με την σειρά τους να μείνουν στο νησί, να δουλέψουν εδώ και να φτιάξουν τις επιχειρήσεις τους και τις οικογένειές τους αξιοπρεπώς με χαρά και όραμα για την Άνδρο μας, την όμορφη αρχόντισσα του Αιγαίου.
Επίσης θέλω να τονίσω σε όλους σας ότι βάζω για δημοτικός σύμβουλος διότι ζω εδώ με την οικογένειά μου, έχω την όρεξη να προσφέρω τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου με αγάπη και διάθεση καλοσύνης και ευγένικης προσπάθειας για τον τόπο, στον οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο που βρίσκεται απέναντί μου, στο καθετί πρόβλημα που έχει το νησί και ο ίδιος.

Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά της Άνδρου. Είμαι ένα γόνιμο χωράφι ακαλλιέργητο, που περιμένω την στήριξή σας, καλλιεργοντας με, για να ανταποδώσω τους καρπούς για τον τόπο μας. Για όλους εμάς που ζούμε στο νησί, που αγαπάμε το νησί, που μεγαλώσαμε στο νησί μας, που ζούμε από το νησί μας από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα. Για εμάς που θέλουμε να Ανεβάσουμε την Άνδρο μας ακόμα πιο ψηλά και να είναι η πρώτη μας σκεψη…..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, και εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Μαμάης Νικόλαος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της «Άνδρος η πρώτη μας σκέψη » του Δημήτρη Γιαννίση.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!