Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Νίκος Κατσίκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Άνδρος της Ζωής μας»

Image

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Γεννήθηκα στις 12 Σεπτεμβρίου 1982

Μεγάλωσα στο Γαύριο Ανδρου μέχρι που τελείωσα και το Γυμνάσιο και στη συνέχεια σπούδασα μηχανικός αυτοκινήτων στη σχολή του ΟΑΕΔ στους Αγίους Αναργύρους και παράλληλα έκανα την πρακτική μου στο στρατόπεδο Καποτά.

Από το 2003 εργάζομαι σαν Πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου.

Διατελώ :

  • Σύνεδρος/μέλος της ΓΣΣΕ.
  • Γραμματέας του Παννελαδικού Σωματείου Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών ( όπου έχω διατελέσει για δυο χρόνια Αντιπρόεδρος )
  • Αιρετό μελός του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας
  • Ιδρυτικό μέλος και ταμίας του Χορευτικού Ομίλου Υδρούσας Άνδρου του πιο ενεργού και πολυμελούς συλλόγου στην Άνδρο.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τη τοπική αυτοδιοίκηση λόγω της συναναστροφής μου με το κόσμο και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.Είμαι ιδρυτικό μέλος και εκλεγμενο μέλος του χορευτικού ομίλου Υδρουσας.

Στα πλαίσια του Χορευτικού Ομίλου έχω πάρει μερος και δημιουργήσει αρκετες πολιτιστικές και συλλογικές  δρασεις αναδεικνύοντας την παράδοση της ΑΝΔΡΟΥ. Συμμετείχα ενεργά στην οργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Παναδριακής γιορτής στο Λιμάνι του Γαυριου όπου είχε πλήθος κόσμου.Μέσα απο την χορευτική ομάδα αυτή έχω έρθει σε επαφή με αρκετούς νέους συζητώντας και αναδεικνύοντας τα προβλήματα του νησιού μας.

Για τα οποία η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι νέοι πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ενεργοί στην εύρεση λύσεων με προτάσεις που αν υλοποιηθούν θα προωθήσουν το νησί μας και θα το κάνουν ένα παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο στις Κυκλαδες αλλά σε ολόκληρη την Ελληνική  επικράτεια.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση λόγω της συναναστροφής μου με τον κόσμο και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας για τα οποία δεν μπορώ να καθίσω άπραγος.Στην προσπάθεια μου αυτή συμπορευομαι με τον Ιωάννη Καπακη και τον Συνδιασμο << Ανδρος της ζωής μας >> ζήτω την στυριξη σας ώστε όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να δούμε την Άνδρο μας όπως πραγματικά της αξίζει.

* Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Κατσίκης ως μέλος του Πανελλαδικού Σωματείου πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών και Σύνεδρος ΓΣΣΕ κατέθεσε τον περασμένο Απρίλιο αίτημα προς τους Βουλευτές Κυκλάδων ώστε στην προκήρυξη των 1500 Συμβασιούχων να «ανοίξουν» όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις στην Άνδρο.
Ύστερα από την πρωτοβουλία του αυτή, κατανεμήθηκαν τελικά δύο θέσεις στην Άνδρο, ένας μάχιμος και ένας οδηγός, την ίδια στιγμή που σε άλλα νησιά των Κυκλάδων όπως η Πάρος και η Νάξος δεν «άνοιξε» καμία θέση.
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κατσίκη:
60610231_536289180476779_8397423390310268928_n

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!