Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Ο περίπατος των άστρων το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου από την Κατερίνα Σαλωνίκη

13177285_278998369103406_928923287257349455_n

Η αίσθηση της απώλειας είναι πιο ανίσχυρη από αυτή της επόμενης κατάκτησης

Το μόνο σίγουρο αυτές τις μέρες είναι πως οι ανάδρομοι πλανήτες έχουν κάνει δουλειά πλήρους ξεκαθαρίσματος, έχουν φανερωθεί προθέσεις, έχουν ξεσκεπαστεί προσωπεία και έχουν ληφθεί αποφάσεις που αν έχουν βάση στο παρελθόν προορίζονται για μεγάλες επιτυχίες.
Τα μόνα που χρειάζονται είναι υπομονή και μεθοδικότητα, ειδικά το Σαββατοκύριακο αυτό που η Σελήνη στην Παρθένο εκφράζει με τις πλανητικές της συναντήσεις όλη αυτή την αντίφαση που εισπράττουμε σαν αβεβαιότητα.

Το Σάββατο είναι μια μέρα έντασης και νευρικότητας καθώς η Σελήνη κοντράρεται με τον ανάδρομο Άρη και ειδικά τις απογευματινές ώρες επικρατεί εκνευρισμός και συνεχείς διαπληκτισμοί ή γκρίνια και δυσθυμία. Η τάση μας σήμερα είναι να τρέξουμε να τα προλάβουμε όλα και να τα οργανώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα αλλά η πίεση που νιώθουμε μας οδηγεί σε λάθη, συνυπολογίζοντας και τις υπερπαραγωγές εμποδίων και ευτράπελων που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής.

Αυτό που πρέπει όμως να έχουμε στον νου μας αυτόν τον καιρό είναι πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο που σκοπό έχει να βάλει μια τάξη λαμβάνοντας ο καθένας ανάλογα με το ύψος του, τη θέση που του αναλογεί στη στοίχιση της σειράς.
Η Κυριακή μας επιβεβαιώνει το παραπάνω περίτρανα καθώς η Σελήνη συναντιέται με τον Δία αλλά παράλληλα κοντράρεται με τον Κρόνο. 
Αυτό σημαίνει πως από τη μία νιώθουμε σαν μας σερβίρουν το πιο λαχταριστό φαγητό αλλά από την άλλη μας δένουν τα χέρια αφήνοντάς μας να βρούμε τρόπο να λυθούμε για να το απολαύσουμε.

Παράλληλα η αρμονική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να ισχύει βάζοντας ψηλά τον πήχη των επενδύσεων σε όλους τους τομείς μέσα από μια σειρά συζητήσεων και ατέλειωτων επαφών που θα συνεχιστούν και σήμερα.
Τέλος η αρμονική όψη της Σελήνη με Ερμή και Αφροδίτη ειδικά το βράδυ, κάνει την ημέρα απολαυστική με καλή διάθεση και αισιοδοξία, ενώ αυτό που μας νοιάζει πολύ σήμερα είναι να ξεδώσουμε και να ξεφύγουμε για λίγο από την αυστηρή πειθαρχία της Σελήνης στην Παρθένο, που όμως μας είναι απαραίτητη για να συγκρατήσουμε συναισθήματα και κινήσεις που μπορεί να μας βγάλουν άδικα έξω από το παιχνίδι.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, σίγουρα κάτι αλλάζει και αυτό θα γίνει ακόμα και αν δεν το επιδιώξετε. Μην φοβάστε το άγνωστο και φροντίστε να οργανωθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στο Σ/Κ.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, πρέπει οπωσδήποτε να κινηθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές επιδράσεις των ημερών. Χαρείτε και μεθοδεύεστε ένα όμορφο και εποικοδομητικό Σ/Κ και από Δευτέρα τα καλύτερα έρχονται.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες, ακολουθείτε πιστά αυτό που λέει η καρδιά σας και στηρίζετε όσους είναι διάφανοι και καθάριοι. Η κρίση σας λειτουργεί θαυμάσια και είστε αυτοί που καταφέρνετε να διατηρείτε ίσες αποστάσεις από τη λογική και το συναίσθημα.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το Loveletters που σε λίγες ημέρες ανεβαίνει, ένα site διαφορετικό και πρωτοπόρο.

astroboudoir.blogspot.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!