Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Απροβάτου κ. Μουστάκας καταγγέλλει κλοπή σωλήνων ύδρευσης

Δίκτυο-ύδρευσης1

Με φαινόμενα κλοπής σωλήνων του δικτύου ύδρευσης έχει έρθει αντιμέτωπη η Τοπική Κοινότητα Απροβάτου, με τον Πρόεδρο κ. Γιάννης Μουστάκα να καταγγέλλει με δημόσια επιστολή του το συμβάν. 

Να σημειώσουμε πως ήδη έχει ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαυρίου ενώ άμεσα το λάστιχο 100 μέτρων που κλάπηκε αναμένεται να αντικατασταθεί.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μουστάκα:

Γιάννης Μουστάκας

Πρόεδρος Απροβάτου

Άνδρος 2/4/2019

Αγαπητοί Δημότες

Την Παρασκευή 29/3/2019 κλάπηκαν από την περιοχή Αγίου Αντωνίου Απροβάτου 100μ λάστιχο ύδρευσης. Ο δράστης έκοψε το λάστιχο από το δίκτυο με το οποίο μεταφέρεται το νερό στο Κάτω Απροβάτο, με αποτέλεσμα να διακοπή η ύδρευση μεγάλου μέρους του οικισμού.

Για το γεγονός ενημερώθηκα από τον αρμόδιο υδραυλικό του Δήμου μας.

Κατήγγειλα   άμεσα το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Γαυρίου.

Να σημειώσω δε,  ότι πρόκειται για δεύτερη κλοπή που σημειώθηκε στην ίδια περιοχή και με αντικείμενο επίσης λάστιχο ύδρευσης.

Κατόπιν ενημέρωσης του Δήμου, το λάστιχο θα εγκατασταθεί και άμεσα θα συνεχιστούν οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου.

Η κοινότητα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερες παροχές προς τους κατοίκους του Χωριού  μας

Δυστυχώς όμως, πέρα από τα αντικειμενικά προβλήματα, κακοπροαίρετοι χωριανοί μας οικειοποιούνται   παράνομα κοινόχρηστα πράγματα, προκαλώντας  ζημιά στο κοινωνικό σύνολο. Θέτουν με παράνομο τρόπο τον εαυτό τους και τα συμφέροντα τους πάνω από τα συμφέροντα του Χωριού.

Ελπίζω η αστυνομία να μπορέσει να βρει τους ενόχους και η κοινωνίας μας να τους απομονώσει, θέτοντας τους στο περιθώριο όπως τους αξίζει.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!