Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Σεπτέμβριος αγαπημένος μήνας των Ολλανδών για ταξίδια στην Ελλάδα

Ο Σεπτέμβριος είναι ο αγαπημένος μήνας για τα ταξίδια των Ολλανδών στην Ελλάδα. Αυτό προέκυψε σε δημοσκόπηση του Griekenland.net Ο, στην οποία ψήφισαν 1.958 επισκέπτες της ιστοσελίδας τους τελευταίους μήνες.

Ο Σεπτέμβριος ψηφίστηκε από το 23,8% αυτών που ψήφισαν και ακολούθησαν ο Ιούνιος (19,4%) και ο Μάιος (18,5%). Οι Ολλανδοί επιλέγουν τον Σεπτέμβριο γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται, η θάλλασα είναι ζεστή, ενώ τα ταξίδια είναι φτηνότερα από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ο μήνας θεωρείται επίσης ιδανικός για περπάτημα και για χαλάρωση.

Επίσης ο Ιούνιος είναι για τους Ολλανδούς υπέροχος μήνας για ταξίδια στη χώρα μας. Η φύση είναι σε άνθιση και όμορφη αυτήν την εποχή, η θάλασσα είναι ευχάριστα ζεστή και υπάρχει μεγάλη διάρκεια ηλιοφάνειας κατά τις ημέρες του Ιουνίου.

Τέταρτος πιο δηοφιλής μήνας είναι ο Οκτώβριος, που ψηφίστηκε από το 17,3% όσων μετείχαν στη δημοσκόπηση. Ο καιρός συνήθως είναι καλός και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες του μήνα οι Ολλανδοί επιλέγουν ταξίδια στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Πηγή: https://www.tornosnews.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!