Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Ο Τιτανικός ΙΙ έρχεται – μόνο που δεν είναι ταινία!

exo3

Όχι, δεν είναι σίκουελ. Πρόκειται για remake. Μόνο που δεν θα το δούμε στη μεγάλη οθόνη αλλά στην πραγματική ζωή! Μια ρεπλίκα του πιο εμβληματικού πλοίου όλων των εποχών, του γνωστού σε όλους Τιτανικού, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία παραγωγής και αναμένεται να βγει στις θάλασσες το 2018.

Η εταιρία Blue Star Line από την Αυστραλία, ιδιοκτησία του δισεκατομμυριούχου Clive Palmer που ξέρει πως μπορεί να κάνει κάθε όνειρό του πραγματικότητα, επανακατασκευάζει αυτό τον καιρό το πλοίο Τιτανικός ΙΙ, στα πρότυπα του αυθεντικού Τιτανικού. Όπως τονίζεται από τους ανθρώπους της Blue Star, το πλοίο θα διαθέτει σύγχρονες ανέσεις και θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Γιατί εδώ που τα λέμε, όταν έχεις συνδέσει το όνομά σου με το μεγαλύτερο ναυάγιο της ιστορίας, φοβάσαι ακόμα και την κατσαρίδα…

Το πλάνο για την κατασκευή του Τιτανικός ΙΙ είχε ανακοινωθεί πίσω στο 2012, στη μεγάλη στρογγυλή επέτειο από τη βύθιση του Τιτανικού. Για αρκετό καιρό, πολλοί πίστευαν πως η εταιρία δεν θα υλοποιούσε τελικά τα σχέδιά της. Όπως βεβαιώνει όμως εκπρόσωπος της Blue Star, το πλοίο προχωράει κανονικά, απλώς πήγε πίσω για δύο χρόνια.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν καλέσουν για το παρθενικό τους ταξίδι τον DiCaprio… Καλοτάξιδο!

 ti6 ti5 ti7 titanic04

Πηγή: http://joytv.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!