Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Βαγγέλης Μαμάης ανεξάρτητος υποψήφιος στην Κοινότητα Άνω Γαυρίου

60074533_10214422088321769_6153561887368806400_n

Αγαπητοί μου συγχωριανοί,
Με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Τοπικής Κοινότητας Άνω Γαυρίου.
Καλωσορίζω το νέο νόμο του Κλεισθένη τον οποίο θα προασπιστώ με την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.
Είμαι αποφασισμένος να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις,ώστε το Άνω Γαύριο να αλλάξει και να πάρει τη θέση που του αξίζει.Σε αυτή μου τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.Όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας,να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα,που έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια να έχουν γίνει,να νοικοκυρέψουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές του χωριού μας.
Καλώ,λοιπόν,όλους τους ψηφοφόρους του Άνω Γαυρίου,όλες τις πολιτικές δυνάμεις και παρατάξεις καθώς και όλους τους υποψήφιους συνδυασμούς της Άνδρου,να υποστηρίξουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου.
Εγώ με τη σειρά μου εγγυώμαι εκ των προτέρων σε όλους σας ότι θα δουλέψω φιλότιμα για το συμφέρον του Άνω Γαυρίου και των κατοίκων του.
Με τιμή
Ευάγγελος Ανδ.Μαμάης
Υποψήφιος Πρόεδρος Άνω Γαυρίου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Άνω Γαύριο Άνδρου.Τελείωσα το Γυμνάσιο – Λύκειο Γαυρίου Άνδρου και την Σχολή Βυζαντινής Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Είμαι ιεροψάλτης και παραδοσιακός τραγουδιστής καθώς και μέλος του μουσικού συγκροτήματος «ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟ ΤΑΚΙΜΙ». Παράλληλα ασχολούμαι ενεργά με τον πρωτογενή τομέα και τον χώρο της εστίασης.
Είμαι γέννημα θρέμα Άνω Γαυρίου , γιός του αείμνηστου Ανδρέα Μαμάη (Μυλωνά) και της Μαρίας Μαμάη. Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου,Ουρανία Κάβουρα με την οποία κατοικούμε μόνιμα στο Κουμάρι Άνω Γαυρίου και σύντομα περιμένουμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας.
Η 20ετης εθελοντική προσφορά του αείμνηστου πατέρα μου ως εκκλησιαστικού επιτρόπου και πρωτοψάλτου της ενορίας του Άνω Γαυρίου,μου έγινε βίωμα και με δίδαξε από μικρή ηλικία να προσφέρω εθελοντικά στο χωριό.
Η εθελοντική μου δράση ιδιαιτέρως στον τομέα του φωτισμού του χωριού καθώς και η διακονία μου από τα παιδικά μου χρόνια στο ψαλτήρι της Αγίας Σοφίας και όλων των παρεκκλησίων της ενορίας του Άνω Γαυρίου είναι σε όλους γνωστή.
Τέλος,έχοντας την ιδιότητα του μουσικού και το χάρισμα του στιχουργού σε συνδυασμό με την αγάπη και την ευαισθησία που τρέφω για το χωριό μου εμπνεύστηκα και έγραψα ένα νησιώτικο τραγούδι αφιερωμένο στο Άνω Γαύριο με τίτλο » ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΑΝΔΡΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΩ – ΓΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ».

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!