Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Άνδρου έως τον Οκτώβρη του 2021

Τις δράσεις που αναλαμβάνουν οι δύο εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αναστασία Μπιθικώτση και Νικόλαος Στεφάνου, έως 31 Οκτωβρίου 2021, όρισε εκ νέου ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης.

Στην πλειοψηφία τους οι αρμοδιότητες παραμένουν ίδιες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με εξαίρεση την αφαίρεση της ευθύνης λειτουργίας και ασφάλειας των παιδικών χαρών από την κ. Μπιθικώτση και την προσθήκη δράσεων προστασίας των αδέσποτων ζώων στον κ. Στεφάνου.

Η απόφαση 

Ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους ως Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Άνδρου, με θητεία από 1/10/2020 μέχρι 31/10/2021, ως εξής:

 • Την κ. Αναστασία Δ. Μπιθικώτση, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο, από τη Δημοτική Παράταξη «Μαζί για την Άνδρο», για τις παρακάτω δράσεις:
  –  Τα θέματα νέας γενιάς και συνεργασίας με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων.
  – Τη λειτουργία δημοτικών και λαϊκών αγορών, εμποροπανηγύρεων, την άσκηση υπαίθριου και πλανόδιου εμπορίου, καθώς και εκμετάλλευσης περιπτέρων.
  – Την ευθύνη, συντήρηση και επισκευή του δικτύου ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης της Δημοτικής Ενότητας Υδρούσας.
  – Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Υδρούσας.
 • Τον κ. Νικόλαο Λ. Στεφάνου, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, από τη Δημοτική Παράταξη «Άνδρος, η πρώτη μας σκέψη», για τις παρακάτω δράσεις:
  – Τον έλεγχο καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  – Τη χορήγηση αδειών τοποθέτησης πινακίδων και επιγραφών.
  – Την ευθύνη, συντήρηση και επισκευή του δικτύου ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης και ΒΙΟ.ΚΑ. της Δημοτικής Ενότητας Άνδρου.
  – Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Άνδρου.
  – Την προστασία των αδέσποτων ζώων.

 • Η άσκηση των αρμοδιοτήτων των Εντεταλμένων Συμβούλων θα γίνεται σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

 • Σε κάθε περίπτωση τον εκάστοτε απόντα ή κωλυόμενο Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο αναπληρώνει ο Δήμαρχος ή ο οριζόμενος από αυτόν Αντιδήμαρχο.

 • Εξουσιοδοτεί τους ανωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους, να υπογράφουν με Εντολή Δημάρχου, έγγραφα αλληλογραφίας του Δήμου, με κάθε φύσεως Δημόσιους ή Ιδιωτικούς φορείς που είναι αναγκαία για την εκτέλεση του έργου εποπτείας και συντονισμού, που τους ανατέθηκε και αφορούν τις προαναφερθείσες δράσεις, εφόσον για την υπογραφή τους δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο Προϊστάμενος Υπηρεσιακής μονάδας του Δήμου ή άλλο όργανο αυτού, ενώ η άσκηση οποιασδήποτε από τις ως άνω αναφερόμενες αρμοδιότητες, προϋποθέτει την κοινοποίηση των σχετικών διοικητικών πράξεων στον Δήμαρχο.

 • Οι ανωτέρω δεν έχουν δικαίωμα υπογραφής αποφάσεων (π.χ. αδειών, προστίμων κ.α.) και οποιασδήποτε άλλης πράξης που δεσμεύει τον Δήμο Άνδρου έναντι τρίτων.

 • Οι ανωτέρω δεν αμείβονται.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!